Arama sonuçları: *

1. E

Steam sepetim nasıl?

7.5 dolara baska ne alınabilir? sepet nası? epic games indirimleri beklenmeli mi? 1742126467 severed steel çıkarıp hitman essential collection alabilirim(hitman blood money + absolution)
  2. E

Yardım Bozulan Klavyemi Yenilemem Gerek

Anladım hocam teşekkürler
  3. E

Anladım hocam tkl dediğiniz şey ne
  4. E

Rampage KBR 11 1741897136 Beyaz blue switch tkl ne bilmiyorum ama küçük 1741897181 Pardon ally k11
  5. E

Hocam size satabilirim sıfırdan farksız blue switch aldım yanlışlıkla ondan satıyorum 1741896949 Garantisi vs var
  6. E

İmmortals Fenyx Rising Alınır mı?

120TLye İmmortals Fenyx Rising alınır mı? Nasıl bir oyun? Parasına değer mi? İlk defa bu kadar düşmüş. Bu fiyata başka ne alınabilir?
  7. E

120TLye İmmortals Fenyx Rising alınır mı?

120TLye İmmortals Fenyx Rising alınır mı? Nasıl bir oyun? Parasına değer mi? İlk defa bu kadar düşmüş. 1741117652 bu fiyata başka hangi oyun alınabilir?
  8. E

İlk olarak hangi oyunları oynamalıyım?

heavy rain türkçe yama bulamadım bulabilsem oynayacaktım ama bulamadım detroit rdr 2 gibi başyapıtları sona saklamak istediim için önermeyin dedim aktif olarak da mafia 1 bitiriyorum teşekkür ederim
  9. E

sağolun metrodan başlayacağım inşallah ama yinede listeye bakarak meslea şu oyun cok bilinmiyo ama çok iyi dediğiniz varsa onları da beklerim
  10. E

bağlantılı değil mi hocam öncekilerle
  11. E

kısmen yeni bi gamerim bitirdigim 2 oyun yarıda bıraktıgım 2 3 oyun var ama çokça oyunum var hangilerini ilk oynmalıyım bak kesin demiyorum ilk olarak direkt ilk rdr2 gta 5 detroit demezseniz sevinirim (alttaki görsellere ek olarak gta 5 de var ama 35 sınır koyamadım o yüzden) crack olarakda...
  12. E

Hangi sistem parçaları daha iyi?

1080p için bence üstteki hocam
  13. E

En iyi far cry oyunu 3 mü?

Almayı aşırı istemiyorum daha fazla düşmezse bozulmam zaten herkes övdüğü için baharı bekleyelim o zaman kaldı 1.5hafta
  14. E

Çok tsrtışmslı konu açmışım sanırım 🥲 1740515230 Tamam hocam bahar indirimlerini bekliyorum o zaman
  15. E

Steam dolar hocam minimum 1 dolar oda düşmez epicde düşer mi 80e 70e
  16. E

Bi de hocam 125tlden aza iner mi öğrenciyiz sonuçta para çok zor alıyorum
  17. E

Hocam sana göre en iyi 3mü
  18. E

Anladım hocam sagolun
  19. E

Neyse para gelirse alıcam o zaman gelmezse ek para atmam ya 2.el kitap falan satıyom ordan pars dediğim 1740514744 Bide 125den aşağı iner mi mart ayında
  20. E

Hocalar kısaca değer mi 125tlye değer diyen var değmez diyen var hiç far Cry oynamadım.
Geri