Arama sonuçları: *

1. E

15 yaşındayım youtubeye başlasam tutar mı?

ağzım laf yapar mikrofonum ortalama kararlı şuanlık değilim internetim değişene kadar inşallah denemeye çalışacağım öneriler için teşekkür ederim
  2. E

HLSADHSAHLDASHLDHLK fena fikir not aldım
  3. E

hocam yüzümü göstermeyi istemiyorum diyelim ya tipim yokda bide liseden arkdaşlar bulur okulada rezil kepaze olurum
  4. E

hocam sohbetim genellikle sarar yani saracağını düşünüyorum böyle sıkıcı konuşan biri değilim gereken yerde eğlenceli esprili gereken yerde ciddi olabiliyorum ama genellikle eğlenceli ve espriliyimdir 1736279392 doğru hocam ama şöyle bişey de var edit yapmayı pek bilmiyorum hani arkaya oyun...
  5. E

içerikler: oyun eleştiri oyun inceleme oyun indirimleri oyun öneri gameplay genelde bu tür olucak enis kirazoğlunun gameplayli hali gibi sizce tutar mı?
  6. E

Gtx 1080 ti Alınır mı?

aga anama sövseniz daha iyidi ben hangisi yüksek rakamsa o daha iyi sanıyordum arkadaşlar öğrenmiş oldum yargılamayın üzülüyom
  7. E

Gtx 1080 ti Alınır mı?

üstüne biraz koyup gtx 1660ti öneririm şuankii ekran kartım her oyunu açar rahat
  8. E

Epic games sepet yorumlama

hocam bi arkadaş en babaları sona bırakın demişti öyle yapıcam yinede sağolun
  9. E

O ney
  10. E

Sepetten ilk hangi oyunu oynamalıyım

hocam ayıp olmazsa instagramınız var mı sohbet amaçlı
  11. E

çok sağolun hocam bi kaç kez araştırmıştım onalrda 2 3 sene öncesine aitti hepsinde sıkıntı çıkarıyor vs diyordu iyi oldu bildiğim crysis serisini bitirip bakıcam ona
  12. E

hocam çok sağol crysis ile başlayacağım bide epic gamesden skyrimi modlayabiliyo muyuz
  13. E

hocam onu 1 2 saat oynadımda aşırı zor tam olarak kaç saat sürüyor oyun?
  14. E

Epic Games - 1665TL civarı Oyunlar: BF 2042 48 SOMA 4,90 Shadow Tactics 5,90 Sherlock Holmes: The Devils Daughter 14,90 Sherlock Holmes: Crimes and Punishments 14,90 The Long Dark 29,50 Hades + Oyun Müzikleri 49 Detroit: Become Human 142 The Elder Scrolls V: Skyrim 87,25 The Witcher 3 165,80...
  15. E

Arkadaşlar sizce ilk hangi oyundan başlamalıyım unutmuşum ama steelrising de dahil
  16. E

DFSAHLKDLHKHLKDALHK büyük oyunlar dışında cidden büyük dediğim de tlou vs
  17. E

bedavaya almıştım hocam
  18. E

hocam o ihtimal biraz şey ya hem oyunlara zam gelicek hemde risk almaya değmez gibi zaten amazon açamıyorum bozuk bende 1736169299 the long dark var sherlockden 2 oyun var
  19. E

sizin önereceğiniz varmı hocam 25tlye onun yerine
  20. E

uncharted 4 çok pahalı hocam baya oyun çıkarmam lazım / unbound var sağolun hocam
Top Bottom