Arama sonuçları: *

1. clafwq

Yanlışlıkla Duolingo Aldım

İade talebim kabul edildi rahatladım :D
  2. clafwq

Hayır, girmedim.
  3. clafwq

İşten geldikten sonra falan bildirim geliyordu serini bozma falan tehdit ediyordu yeşil kuş bende yapmak zorunda hissediyordum kendimi yapıyordum o sayılıyor mu bilmiyorum. Söylediğim tarihte çekmiş parayı zaten o tarihin öncesinde ve sonrasında girmedim bile uygulamaya. 1763863755 Umarım.
  4. clafwq

7 günlük deneme vardı ve bende onu denemek istedim. Hesabımda para yoktu bunu yaptığımda sonra deneme süresi bitti fakat ben bilmiyorum hatırlamıyorum. Geçen gün hesabıma para yükledim ve 22 Kas 2025 19:58:29 GMT+3 tarihinde 1.000 TL çekmiş. Bir kaç saat sonra fark ettim bunu tabii hemen iade...
  5. clafwq

Turk Telekom 75 Mbit indirme hızı 20 Mbit'e düştü.

Önceden oyun falan indirirken 60 mbit'i rahatça kullanıp 100 gb'ı falan 4, 5 saatte indiriyordum. Bugün TLOU2 indirmek istedim ve max 20 Mbit alabildim. Goodbyedpi, dns falan hepsini sıfırladım, sildim veya düzelttim. 1 saat kadar modemi kapalı tuttum ve yine açtım alabildiğim 20 mbit. Hız...
  6. clafwq

Yardım Riot Client - İnternet Bulunamadı Hatası

League Of Legends'a girerken bu hatayı alıyorum interneti ve bilgisayarı açıp kapattım fakat düzelmiyor. Riot Gamesin sitesine bile giremiyorum. Düzenleme : Türk Telekom kullanıyorum, chat gpt'ye sordum ve benim internetim ile alakalıymış. Telefondan mobil veri ile Riot sitesine girebiliyorum.
  7. clafwq

Ravenfield benzeri offline silah oyunu

Rafenfield gibi offline arkada gündem dinleyip oynayabileceğim oyun arıyorum. FPS olursa güzel olur. 1743094189 Yeni bir oyun çıkarıyorlarmış. " Dragonfield " demosunu oynuyorum şuan öneririm güzel oyun.
  8. clafwq

9 yaşındaki kardeşime PC oyunu önerisi

Rainbow Six Ege oynuyorum ara sıra.
  9. clafwq

Brawl Stars oynuyor şuan. Rekabetçi oyunları oynamasını istemiyorum. Biraz iyi oynamaya başlasın hikayeli oyun oynatacağım.
  10. clafwq

Teşekkürler.
  11. clafwq

Başlığı oku.
  12. clafwq

Kardeşime indirdim sevmedi ben oynuyorum şuan ops
  13. clafwq

Baba ile beraber izlenebilir film önerisi

Teşekkürler. BCS bittikten sonra bakıcağım.
  14. clafwq

Baba ile beraber izlenebilir film önerisi

Prison Break ve Breaking Bad izledik çok beğendi. Better Call Saul başlayacağız fakat 5. sezon dublajli değil diyorlar. Babam yazıları okumakta zorlandığı için altyazılı izleyemiyor. Hikayesi güzel ve s*ks sahnesi olmayan film önerir misiniz ?
  15. clafwq

Aslında oynaması basit. Iyi fikir fakat vahşet içeriği var biraz pek korkacağını sanmıyorum. Uygun olur mu bilemedim. (2018 versiyonu easy mod)
  16. clafwq

Kitlesi sıkıntı değil. Mute atarım o iş çözülür. Asıl sorun oyun zor. Ben bile zorlanıyorum o çocuk nasıl oynayacak.
  17. clafwq

Komik mi sanıyorsunuz kendinizi? Ben kolay oyun olsun çocuk oynayamıyor diyorum lol yazıyorsunuz.
  18. clafwq

SON OLAYLAR HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Amerika'nın oyunu
  19. clafwq

O oyunu ben bile zor çözüyorum hocam :D:unsure:
  20. clafwq

Hangi araba oyunlarını oynuyor? ETS2 oynatmak istiyorum fakat zıt pıt beni şöyle oldui bunu nasıl yapıcam diye çağırmasını istemiyorum. Karışık olmasın. 1742547115 Party Animals'ı ekledim.
Geri