Arama sonuçları: *

1. V

Çözüldü✓ Windows formatında hata veriyor lütfen yardım kafayı yiyecem!!!!!

Arkadaşlar bilgisayarım bazen usbleri algılamıyodu, kameranın usb'si takılıyken pc açılmıyodu vs. Bilgisayara format atmak istedim fakat format atarken bu lanet sorunla karşılaştım. Hayatımda belkide 500 kere format atmışımdır fakat ilk defa bu sorunla karşılaştım Allah rızası için yardım edin...
  2. V

Kamera takılıyken PC açılmıyor ACİL YARDIM!!!

Beyler selamın aleyküm iyi forumlar. Yaklaşık 1 hafta önce mediamarkt'tan Konftel CAM10 satın aldım 4-5 gün boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım. Geçen gün bilgisayarı açmak istediğimde anakart yükleme ekranında yaklaşık 20 dakika boyunca yüklemede bekledi açılmadı. Kapat-aç yaptıktan sonra...
  3. V

MSI MAG 321CUPDF alınır mı?

Beyler 4k'da oynayabileceğim bir pc aldım yaklaşık 3 ay önce taksidi anca bitti bir 4K monitör bakıyorum DUAL MODE olanlar çok dikkatimi çekti. Hem PS5'te hikayeli oyunlar falan oynuyorum aynı şekilde pc'de de oynamak istiyorum fakat bir yandan pc'de CS2 olsun Apex vs. olsun rekabetçi oyunlarda...
  4. V

BİLGİSAYAR MASASI ÖNEREBİLİRMİSİNİZ?

Beyler selamın aleyküm bilgisayar masam çok eskidi ve sığmıyorum artık. 2 monitör kullanıyorum monitör tutucuya geçicem North Bayou F160 alıcam. Masanın üstünde Bilgisayar kasası, Ps5, Dualshock şarj standı, 2 küçük hoperlör, %60'lık klavye, mouse ve mouse pad olacak başka bişey koymayacağım...
  5. V

Ryzen 7 9800x3d ve 9070XT sistem

Beyler selamın aleyküm 2 gün önce incehesap üzerinden böyle bir sistem topladım sizce nasıl? https://pcpartpicker.com/list/yt3GQd
  6. V

İNCEHESAP İKİ KREDİ KARTI ÖDEME YÖNTEMİ NASIL OLUYOR?

Eyvallah ustam sağolasın
  7. V

İNCEHESAP İKİ KREDİ KARTI ÖDEME YÖNTEMİ NASIL OLUYOR?

Herkese iyi forumlar. İncehesap üzerinden bir sistem satın alacağım. Ödeme kısmında bir kısmını bir kredi kartından diğer kısmını başka bir kredi kartından satın alabiliyormuşuz. Sorum şu 1.kredi kartından çektiğimiz taksitli kredi kartı tutarından sonra mı 2. Girdiğimiz kredi kartından çekmeye...
  8. V

TÜRK TELEKOM FİBER BAĞLARKEN MODEM VERİYOR MU?

Teşekkür ederim sağol
  9. V

Türk telekom fiberi çekiyor hocam çünkü o yüzden sordum eski vdsl modemle fiber hızı alabilirmiyim. Yoksa tplinkin deco su var onunla alabilirmiyim?
  10. V

Türk net kullanıcısıyım ama ben. Kullanmış olduğum pakette modem ücretsiz diyor. Sadece üyelğimi iptal edersem 15 gün içerisinde modemi teslim etmem gerekitği yazıyor.
  11. V

Herkese iyi forumlar. Şu anda adresime türk telekom tarafından fiber çekiliyor. Biz site olarak özel istekle bunu yaptık. Yaklaşık hane başına 9000tl gibi bir ücret aldılar. Ben türknet kullanıcısıyım. Elimde eski türk telekom vdsl modemi var. Türk telekom fiberi bağlamaya geldiğinde bana bir...
  12. V

TÜRKNET İLE 1000MB alabilir miyim?

hocam ben 900 950 ye de rağzıyım fakat benim söylemek istediğim şu benim fiber hattımı türk telekom çekiyor türknet değil alabilirimiyim 1 gigabit interneti merk ettiğim olay bu? 1754576728 @TurkNetDestek
  13. V

yok hocam bizde türktelekom fiber altyapı kuruyor türknet değil ve ben türknete geçtiğimde gelip herhangi bir modem kurulumu vs. yapılmadı bende olan eski modemin arayüzünden türknet üzerine geçiş yaptım
  14. V

herhangi bir paket değişiklğine gitmeme gerek yok o zaman doğru mu anladım hocam internet bağlandığı gibi direkt 1000mb alabilirmiyim? 1754573943 fakat şunuda belirteyim elimdeki modem türktelekomdan kalma modem türknet bana herhangi bir modem yollamadı ve fiber altyapı daha yeni geliyor...
  15. V

Arkadaşlar iyi forumlar diliyorum herkese. Bundan yaklaşık 10 ay önce türk telekomdan türknete geçiş yaptım. GİGAFİBER İSTİYORUM kampanyasıyla türknete geçiş yaptım. Şu anda adresime fiber çekiliyor. Altyapı sorguladan baktığım zaman Fiber altyapı ile 100mb download gösteriyor. Siteye bütün...
  16. V

4K 120hz FHD 320hz Gamepower monitör alınır mı?

kanka bilindik markalarda bana bu tarz bir monitör bul o zaman ki bilindik markada böyle bir monitör olsa fiyatı 15K değil 35K olurdu 1746887399 ney silindi hocam?
  17. V

4K 120hz FHD 320hz Gamepower monitör alınır mı?

Dün gece ince hesabın gaming gecesinde karşıma çıkan Gamepower Rapid Dual 27'' 0.5 ms Fast IPS 4K 120hz - FHD 320hz veren bir monitör gördüm. Bu monitörü kullanan var mı veya iyi midir bilen var mı? 4K sistem toplayacağım ve bir monitör bakıyorum. Rekabetçi oyunlarda 320hz çok iyi, hikayeleri...
  18. V

Bilgisayar toplayacağım lütfen yardım!!!

70 civarı şu anda aklımda olan
  19. V

''sana parça yazsan toplaya bilirmisin'' bu cümleni anlamadım kanka ama sanırım ''sana parça yazsam toplayabilirmisin'' diyosun. Şöyle söyliyeyim bu parçaları tek tek toplamaya kalktığımda fiyat 85k falan oluyo yani :D
  20. V

kanka 10 sene biraz abartı oldu bende farkındayım :) Amacım zaten full oyun odaklı değil yazılımcıyım ve grafik tasarımıda yapıyorum beni hem işimde rahatlatsın hemde güncel oyunları rahat bi şekilde oynayayım o bana yeterli
Geri