Arama sonuçları: *

1. V

Çözüldü✓ Ryzen 7 7700x çok ısınır mı?

Eyvallah hocam ısınma konusunda çok korktum fakat içime su serptin eyvallah😂
  2. V

Anakartım amd uyumlu hocam amd den önerebileceğiniz bir işlemci varmıdır?
  3. V

Beyler selamın aleyküm yeni sistem toplayacağım işlemci olarak AMD Ryzen 7 7700X almayı düşünüyorum araştırdım baktım fakat çok ısındığıyla ilgili çok şikayetçi olan arkadaşlar gördüm.Soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu...
  4. V

Çözüldü✓ Bilgisayar toplayacağım

Eyvallah beyler sağolun çok teşekkür ederim adamsınız <3
  5. V

İşlemci yerin ryzen 5 5700f ekran kartı olarakta 4070 alsam sıvı soğutma yerine kule tipi soğutucu alsam 41000 tl ye düşüyor böyle daha mantıklı o zaman anladığım kadarıyla 1736246561 Bu sistem daha mı mantıklı olur?
  6. V

Hocam 4070Tİ düşündüm ama öyle olunca sadece ekran kartı 40k civarına geliyor 1736232404 Sistemdeki bileşenleri değiştirdim birtık daha ucuz olsun diye işlemciyi ryzen 5 7500F e falan düşürdüm ama benim anlamadığım şey şu yukarıda yazmış olduğum sistem neden kötü?
  7. V

60000 tl hocam bütçem internetten bakıp araştırdım performansları kötü gözükmüyordu oysaki 1736193934 Hocam şu anda amd 5500XT modeli var zaten bende amd den çıkıp nvidia ya geçmek istiyorum 1736228227 Yardımcı olabilecek varmıdır?
  8. V

Nesi kötü hocam önerebileceğiniz birşeyler var mıdır?
  9. V

Parçaları ayrı ayrı alırsam hepsi toplamda 57.265₺ denk geliyor kasa ve psu şu anki kasamda mevcut zaten
  10. V

Beyler selamın aleyküm 1 haftadır araştırmasını yaptığım bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemi sadece oyun oynamak için değil aynı zamanda iş için kullanıcam (Yazılım mühendisiyim). İşlemci : AMD Ryzen 7 9700X Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci Ekran Kartı : MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti...
  11. V

Bilgisayar Yükselteceğim Yardım Lazım

Peki bu bileşenlere uygun bir anakart varmıdır bide powersupply yeterlimidir?
  12. V

önerebileceğiniz bir anakart varmıdır peki? O zaman direkt aynı bileşenlere sahip hazır sistem toplamam daha mı mantıklı olur?
  13. V

Vallaha hocam sadece işlemci ve ekran kartı için bi 35-40K civarı bütçem var diğer bileşenleri daha sonrasında değiştireceğim İşlemci anakart için neden uyumlu değil? 1736086720 3 fanlı olan versiyonuda var. MSI RTX 4060 TI Gaming X Slim diye geçiyor.
  14. V

Beyler selamın aleyküm bundan yaklaşık 5-6 sene önce pc toplamıştım. Artık yeni çıkan oyunlarda fps değerlerimi düşük almaya başladım. Bilgisayarı yükseltirken ki amacım sadece oyun oynamak değil. Yazılımcıyım hem işimde beni uzun yıllar götürsün hem de oyunlarda yüksek fps değerleri alabilmeyi...
Top Bottom