Arama sonuçları: *

1. S

Toshiba Hdd alınır mı ?

laptobumu ileriki zamanda satacağım yada rafa kaldıracagım, simdilik su 4 aylık sürecte laptobuma hdd takmam gerekiyor, sizce toshiba hdd idare eder mi, ve bu hdd'yi laptoptan sökersem içindekileri baska bir cihaza taktıgımda kullanabilir miiym ?
  2. S

Epic Hesabım Kaç Eder

Hheheheheh bu cok iyiydi
  3. S

Escape The Backrooms Ekran yırtılması

teşekkür ederim saolun :)
  4. S

bu üzücü oldu ahh fakirlik 1737469168 googledan bakınca karsılıyordu
  5. S

var canım o nası soru öyle sanırım destekliyor
  6. S

monitör yokki :D laptop
  7. S

yapıyor halen 1737468353 ama bu sefer kücük kücük yapıyor
  8. S

vsync acmam gerekir mi bilmiyorum
  9. S

Epic Hesabım Kaç Eder

steam hesabında bunlar olsaydı 4k fiyatı vardı ama hepsi epic games'in free verdigi oyunlar (neredeyse cogu)
  10. S

Yardım 3500 TL MAX BÜTÇE MONİTÖR

asus al model farketmez
  11. S

Escape the backrooms oynarken ekran renkli renkli yırtılıyor i5 3210m var birde amd ekran kartı var ama kendine hayrı yok, googledan baktım karsılıyor sistemim, grafik ayarları lowda çözünürlükte low'da daha ne yapayım ?
  12. S

Laptobuma hdd kızağı ile hdd alıcam ama kaç mm alacagım ?

Youtubedan videosunu izledim evet ama adam diyor ki 9.5 veya 12.7m ikisinden biri peki bunlardan hangisi oldugunu nasıl bulabilirim cihazım: Hp G6-2311st
  13. S

Laptop'umda yerim yok, hdd baglanır mı ? hicbir bilgim yok

vallahi hic bilmiyorum ya 1737330747 evet var bu disk koymak icin olan yer
  14. S

Laptop'umda yerim yok, hdd baglanır mı ? hicbir bilgim yok

Laptobum var, gercekten depolaması cok az 500tl gibi bir bütcem var, depolama'yı ne ile arttırabilirim öğrenciyim ara sıra, dershane dısında oyun oynamak istiyorum ama bilgisayarımda yer olmadıgı icin herhangi bir oyun yukleyemiyorum, yardımcı olursanız cok sevinirim :)
  15. S

Türktelekom bence gayet güzel

Yaklaşık 2 senedir semt'in en ücra mı icra mı öyle bir şey edebiyat 58 kusura bakmayın neyse semtin en icra köşesinde oturan biri olarak bugün bir konu kafama takıldı, en iyi internet sağlayıcı bana göre türktelekom yani şahsi ikamet ettiğim yer köy neredeyse ve 100mbs internet alıyorum 270 türk...
  16. S

5070 ' in TR fiyatı ne olur sizce?

45.600 TL Olacak dedi dersiniz
  17. S

OpenGl3 Hatası Steam Buckshot roulette

Merhabalar steam'de buckshot roulette aldım ve böyle bir hata verdi. i5 3210M 4 Gb ram Hp laptop sahibiyim.
Top Bottom