laptobumu ileriki zamanda satacağım yada rafa kaldıracagım, simdilik su 4 aylık sürecte laptobuma hdd takmam gerekiyor, sizce toshiba hdd idare eder mi, ve bu hdd'yi laptoptan sökersem içindekileri baska bir cihaza taktıgımda kullanabilir miiym ?
Escape the backrooms oynarken ekran renkli renkli yırtılıyor
i5 3210m var birde amd ekran kartı var ama kendine hayrı yok, googledan baktım karsılıyor sistemim, grafik ayarları lowda çözünürlükte low'da daha ne yapayım ?
Youtubedan videosunu izledim evet ama adam diyor ki 9.5 veya 12.7m ikisinden biri peki bunlardan hangisi oldugunu nasıl bulabilirim
cihazım:
Hp G6-2311st
Laptobum var, gercekten depolaması cok az 500tl gibi bir bütcem var, depolama'yı ne ile arttırabilirim öğrenciyim ara sıra, dershane dısında oyun oynamak istiyorum ama bilgisayarımda yer olmadıgı icin herhangi bir oyun yukleyemiyorum, yardımcı olursanız cok sevinirim :)
Yaklaşık 2 senedir semt'in en ücra mı icra mı öyle bir şey edebiyat 58 kusura bakmayın neyse semtin en icra köşesinde oturan biri olarak bugün bir konu kafama takıldı, en iyi internet sağlayıcı bana göre türktelekom yani şahsi ikamet ettiğim yer köy neredeyse ve 100mbs internet alıyorum 270 türk...