Arama sonuçları: *

1. B

İtopya Hazır sistem fps

Hocam suanda evdeyim biosu actim ama sizin dediginiz hicbirseyi bulamadım size nasıl rahatca foto gonderebilirim nereye girmem gerekiyor 1736201157
  2. B

İtopya Hazır sistem fps

Peki cpu z de neden böyle cikti acaba o limiti kaldırırsam sorun çözülürmü itopyaya bosuna geri gondermek istemiyorum birsey yapacaklarını sanmıyorum senide yordum reis hakkını helal et fps degerlerim düzelirmi o ayarları yaprsam
  3. B

İtopya Hazır sistem fps

Microsoft store daki indirdigim yerdeki sonuclarda bu hocam daha limiti kaldırmadan baktım bi şuan işteyim gece bakıcam o limitlere itopyaya geri göndermeme gerek yok degilmi hocam onların yapabilecegi birsey varmı yani
  4. B

İtopya Hazır sistem fps

İşlemci limitini nasıl kaldırabilirim biosta mevcutmudur
  5. B

İtopya Hazır sistem fps

6. B

İtopya Hazır sistem fps

4060ti i513400f le 180 300 arası alıyorum windows 11 den kaynaklı dicem sistem düşük değil bios 2023den kalma ondan olabilirmi bilmiorum gondermelimiyim itopyaya geri inceleme icin bilemedim
  7. B

İtopya Hazır sistem fps

1736168610 ama sorun surda abimde de sistem var onda 4060 i512400f ddr4 anakart varken benle aynı fpsi aliyor onu anlamadım ve youtube testlerindede bircok videoda baska gosteriyor youtubedekiler yalan olsa bile abimle aynı fpsi almam mantıksız degil mi
  8. B

İtopya Hazır sistem fps

Arkadaşlar merhaba itopyadan hazır sistem satın almıştım için ASUS 4060 Tİ 16 GB İNTEL İ5 13400F DDR 5 ANAKART 16GBRAM 1TB SSD Var fakat valorantda 180 ile 300 fps arasında gidip geliyor pubgde fps 60ile 150 arasında gidip geliyor ve birçok oyunda da anlamadığım bir şekilde 2k ultra ayarlarda...
Top Bottom