Arama sonuçları: *

1. H

Elektrikli motora polis bir şey der mi?

Teşekkür ederim, ama bu tarz şeyleri istemiyorum 250w çok az oldugu icin sanirim ehliyeti beklemem gerekecek
  2. H

Motolux gogo ehliyet istermi, polis bir şey der mi?

Reis trafiğe bile çıkmayacağım mahallede dolaşcam 1736202820 Yaşın kaç
  3. H

Yaş 13 ben zaten o yuzden böyle küçük şeylere bakıyorum ehliyet elverse 125cc falan bakarım
  4. H

Tm ozm teşekkür ederim Elektrikli bisiklet diyorum onlarda çok güçsüz 250w ben dağlık bölgede oturuyorum o yuzden 250w çıkmayabilir yokuşu
  5. H

polis yolda görse tahminimce bir şey demez
  6. H

Merhaba, motolux gogo ehliyet ister mi isterse bile polis bir şey der mi küçük ufak bir şey 45 km hizi geçmiyor 600W gücü var. Linki burada inceleyebilirsiniz; https://shbd.io/s/9tL82QVS
  7. H

Hava falan yok reis işimi görsün yeter okula bakkala çakkala 1736194524 Sınır 249w benim baktığımda 2000w internetden istersen detaylı bakabilirsin arora zr1
  8. H

😁 ne biliyim mahallede yaşıtlarım sürüyor bazen görüyorum. Çok istiyorum sürmek. 1736187435 Peki plaka taktırmalı mıyım?
  9. H

30 k bandında pc tavsiyesi

Merhaba ben masaüstü toplamayı düşünüyorum ama çok anlamıyorum nasıl bir şey toplayabilirim 4060 veya 4060 ti olabilirim bilemiyorum her şey dahil monitoru olsun klavyesi olsun 32-33 geçmesse sevinirim en baba 36 k
  10. H

Merhaba ben motor almayı düşünüyorum 13 yaşındayım ceza korkusundan elektrikli motorlara yöneldim sizce elektriklilerede polis bir şey der mi? Oturduğum yerde polis nadir olur, mahallede süreceğim
Top Bottom