Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

konudaki model hocam, 70 dereceyi ne testlerde ne de oyunlarda geçtiğini hatırlamıyorum
  2. I

❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

ben 6 aydır kullanıyorum ilk aldığımda çok hafif coil whine vardı kendi kendine geçti ne yüksek sıcaklıklar gördüm, ne de performans kaybı ben 26ya almıştım memnunum
  3. I

❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

askerdeki bir arkadaşıma lazım bütçesi 80k bu şekilde iyi midir ekle çıkar öneriniz var mıdır arkadaşlar ?
  4. I

🔥İndirim OEM PAKET RTX 5070 7800X3D 61.780TL (sepette fiyat düşüyor)

Bu şekilde bir sistem nasıldır arkadaş askerde onun için bakıyordum ekle çıkar dediğiniz bir parça var mı acaba ?
  5. I

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

2-3 gündür geceleri giriyor hocam gece indirimi olarak geçiyor zaten, kovalarsan denk getirirsin diye düşünüyorum
  6. I

❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

1tb için vatan var demiş ama chat gptye sordum kesin bişey söyleyemedi
  7. I

🔥İndirim STRONG 55 inc 140cm QLED 4K Ultra HD Google TV 11.625 TL !!

bir arkadaş ben olsam almazdım demiş, bir arkadaşta biraz şüpheli geldi demiş sen neden kendi kendine tribe girdin ki xdd
  8. I

❌İndirim Bitti! Wanpy Pouch Tavuklu & Yengeçli Yaş Kedi Maması 12x85 G 163TL

anladım hocam cevap için teşekkürler, hediye çeki falan mı tanımlıyorlar hesaba
  9. I

❌İndirim Bitti! Wanpy Pouch Tavuklu & Yengeçli Yaş Kedi Maması 12x85 G 163TL

satın alanlardan ürünü gelen oldu mu ? olduysa tam mı geldi tekli mi benim sipariş için kargo takip kodu var amazonda ama hala kargoya verilmemiş gözüküyor
  10. I

❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

anladım hocam peki bütçemi 2000-2500 arasına düşürdüğüm senaryoda ne önerirsiniz ?
  11. I

❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bütçem 3500 4000 arası gördüğüm kadarıyla siz gamesir nova 2 lite,bigbigwon aether, gamesir cyclone 2 yi önermişsiniz genel olarak, bir arkadaşımda 8bitdo ultimate 2c önermişti, genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım ve turbo modu olması benim için...
  12. I

Yeni Sistemde Boot Priorityde M2 SSD gözükmüyor

Merhabalar yeni topladığım sisteme eski bilgisyarımdaki m2 ssdyi biçimlendirdim ve taktım windowsu kurana kadar problem yoktu fakat windows kurulduktan sonra sistem açılmayıp direk biosa atmaya başladı ssd'nin var olduğunu görüyor ama boot priorityde görmüyor ve sistemi başlatamıyorum bilgisi...
  13. I

Çözüldü✓ Boot Menüsünde M2 SSD Gözükmüyor

nasıl çözdünüz hocam benzer problem yaşıyorumda
  14. I

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900MB/s 2319 TL

iptal geldi .d sık sık yapıyorlarmış ucuzdan fiyat girip iptal etme işlemini bu amazonda izin verilen bir şey mi.
  15. I

İncehesap değişim/iade süreci

Merhabalar gaming gecesinden aldığım anakartın pinlerinden biri yamuk olduğu için değişim talebiyle ürünü geri yolladım şu an distribütöre gönderilecek yazıyor servis detayı kaydında, ek olarak ben kartı takmadım bile şikayet olarak sadece değişim istediğimi söyledim müşteri şikayeti kısmına...
  16. I

Anakart Yamuk Pin Sorunu

sormayın hocam 8 sene sonra yeni kasaya geçmeye niyetlendim böyle bir durum geldi başımıza gerçekten can sıkıcı bir durum
Geri