Arama sonuçları: *

1. Y

Laptop Kuzey köprü bağlantısı tamiri

Herkese selamlar gecen kadıköy bit pazarından bir laptop aldım icerisi vesayre tertemiz ama tek bir sıkıntı var yaptığım testler doğrultusunda kuzey köprü bağlantısı gpu yani yanmış olduğu bunun tamiri ne kadar tutar ram yükseltmeside yapıcağım 2k ya kadar okeyim üniversite icin kullanacağım...
  2. Y

Gtx 1070Tİ Ne kadar eder?

Merhabalar iyi forumlar elimde msi gtx 1070ti bulunmakta termal ped ile macunları yeni sürüldü bir sıkıntısı bulunmamakta sizce ederi ne kadar satıp üstüne 2-3k koyup yeni bir kart almayı düşünüyorum
  3. Y

Sizce Sistemim Ne Kadar Eder?

ekran kartı tertemiz termal macun ile pedler yeni
  4. Y

Sizce Sistemim Ne Kadar Eder?

Merhabalar iyi forumlar benim yeni topladığım bir sistemim var satıp üstüne koyup gene toplamayı düşünüyorum sizce ne kadar eder AMD Ryzen 5 3600XT MSİ B350 Gaming Plus 1 TB M2 Ssd 1 TB HDD 8x2 Patriot Viper CL16 3200MHz Ram Msi Twin Frozr 1070Tİ
  5. Y

Msi B350 Gaming Plus Alınır mı

Merhabalar sahibindende msi b350 gaming plus kutulu her şey içinde olan bir ilan buldum 2000 tl ye ve çevreme sorduğumda bir taraf al bir taraf alma dedi alınır mı sizce kutulu olması beni cezbetti içinde her şeyi var aynası vida kutusu vb.
  6. Y

Ekran kartı alıcağım ama kararsızım

6000 serisinde önereceğiniz kart ne olur acaba hocam
  7. Y

Ekran kartı alıcağım ama kararsızım

Merhabalar kendime bir bilgisayar sistemi topluyorum işlemci olarak ryzen 5 3600 var ama ekran kartı olarak ne alıcağımı çok düşünüyorum bütçem 6-7k arası tavsiyeniz nedir (amd kullanmak pek istemiyorum)
Geri