Arama sonuçları: *

1. F

Ryzen 5 3600x için ddr4 32 gb ram önerisi

sağolun teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için 1736424679 İlle cl16 almamız lazımmı yoksa hani cl18 de kafi midir
  2. F

Ryzen 5 3600x için ddr4 32 gb ram önerisi

şu anda 3000 mh 16 gb ram kullanmaktayım değiştircem bana 32 gb min 3600 mh önerebileceğiiz ram nedir bide değiştirdikten sonra yazılımla alakalı bi değiştirceğimiz bişe varmı yoksa tak çalıştır gibi mi
  3. F

Kule Tipi Soğutucuyu Kendim Takabilir Miyim?

hocam benim bildiğim nokta sıkarken iyi sık ama fulleme zarar verme vida yuvalararına geri kalan sıvı soğutuculara göre daha basit montajı sen macunu da fazla koyma zaten yt de videolarda anlatırlar
  4. F

Bilgisayarlada ağ çakışması

ya şöyle hocam benim yerim değil başkası adına yazıyorum ondan pek ellemek istemedim sadece sizin gibi bilgisi olan kişilerden fikir alıp iletmek için onların çalıştığı bilgisayarcı var ona ileticem ama ilginiz için çok teşekkürler
  5. F

Sağolun bilgisayarcı geldiğinde ben ona yazdıklarınızı yapmasını söylücem bilgisayarcı çözemedi sorunu
  6. F

Evet server a bağlı pcler ama demiş olduğum gibi sadece bu 3ünde sorun
  7. F

Merhaba ofiste kullanmakta olduğumuz sonradan eklenen 3 pc ağ çakışması yaşıyor geri kalanda herhangi bi sorun yok ama sonradan katılan 3 tanesi çakışıyor interneti önce yavaşlıyor sonra durma noktasına geliyor kullanamıyorsun sebebi niye olabilir. (2defa bu pcler formatlandı)
Top Bottom