Arama sonuçları: *

1. S

PC AÇILMIYOR LOGO DA KALIYOR YARDIM (ACİL)

Gigabyte 1736338083 Onarım hatasında C: /Windows/System32/LogFiles/srt/SrtTrail.txt Hatası veriyor başka bir forumda böyle bir şey buldum bunu deneyeceğim olmazsa format atıcağım https://www.technopat.net/sosyal/konu/c-windows-system32-logfiles-srt-srttrail-txt-hatasi.1297203/
  2. S

A620m H rev 1.2 Ryzen 5 7600x
  3. S

Biosa giriyor onda bir sıkıntı yok herhangi bir bios hatası vs vermiyor direk windows hatası veriyor onarım başarılamadı vs vs otomatik onarıma almaya çalışıyor arıza tespiti yapmaya çalışıyor bilgisayarınız düzgün bir şekilde başlatılamadı diyor
  4. S

Biosa giriyor ssd yi görüyor Büyük ihtimalle Windows çöktü itopyayı arıyorum şimdi onlara danışıcağım birde konuyu
  5. S

Klasik ekran kartı m2 ssd işlemci ramler olması gereken her şey var
  6. S

Merhabalar bu gün amd driver sorunları yaşadım Driver silmek için amd'nin kendi driver silme programını indirdim güvenli moda girip işlem yapılsınmı sorusuna evet dedim pc kapandı sonrasında otomatik onarıma attı ordan yeniden başlat dedim Ve şuan anakart gigabyte logosunda kalıyor ve logo...
  7. S

AMD Yazılımı İşlemciyi Görmüyor: Çözüm Önerileri

Evet arkadaşlar pc şuanda gg galiba Amd'nin kendi Driver silme programını indirdim onu açtım Güvenli modda çalıştırılsınmı diye sordum istemeden evet dedim sonrasında Pc otomatik onarıma atmaya başladı yeniden başlat dediğim andan itibaren ise anakart logosunda Yuvarlak dönmeye başladı bi 15...
Top Bottom