Arama sonuçları: *

• Users: xmyas
  • Order by date
  1. X

Darmoshark M3S-PRO pil doğru göstermiyor

neden bırakmıştınız ben çok sevdim tutuluşu çok güzel dicemde ilk defa bu kadar iyi mouse alıyorum normalde rampage 1000 hz mouse alıyorum 1 kilo luk ewkqöoköoeqw 1 senede bozuluyordu
  2. X

tamam buldum çok teşekkür ederim aslında ben ilkte bulmuştum bi x forum sitesinden virüslü diyordu hiç riske girmedim gittim darmosharkın sitesinden milattan önce kalmış driveri indirdim o yüzdenmiş şimdi tekrardan ilk baktığımda x forum sitesindeki virüslü driveri indirdim virüssüzmüş öyle...
  3. X

nasıl dongle software yazılım güncellemesi yapıcam
  4. X

Arkadaşlar Darmoshark M3S-PRO fareyi aldım, yazılımı indirdim fakat sol üstte pili göstermesi lazım ama göstermiyor. Bir de fareyi şarja takınca orta tuşta kırmızı ışık yandı. Dedim tamam pili azdır takayım bir dolsun dedim, bakıyorum arada sırada hala pil artmıyor hala %0 gösteriyor. Sonra bir...
  5. X

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konudan bağımsız bir şey sorcam donanım arşivinde nasıl forum gönderilior bulamadımda şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom