Arama sonuçları: *

1. R

65 BİN bütçe sistem toplama tavsiyesi

teşekkürler kankam sağol
  2. R

teşekkür ederim hocam bi inceleyeyim attıklarını çok sağol
  3. R

teşekkürler değerlendireceğim
  4. R

Toplama bilgisayarı olacağı için ekran kartını sonradan alsam bile diğer parçalar için tavsiyeniz var mı
  5. R

ekran kartı palit yerine asus tercih etmeyi düşünüyorum soğutma bakımından bir farkı olur mu? ramleride twinmos yerine corsair ve benzeri markaları tercih etmeyi düşünüyorum twinmos hakkında bilginiz varsa duymak isterim
  6. R

Öncelikle merhabalar, oyun oynamak için masaüstü bir sistem toplamaya çalışıyorum çevre birimlerim var 65 bin bütçe sadece kasa için. işlemci olarak AMD tavsiyesi verirseniz sadece memnun olurum. Ana markalar yanında (ram için corsair, ekran kartı için ASUS gibi) muadil bilinmeyen piyasada yeni...
  7. R

53K Bütçe hazır sistem tavsiyesi

bilgisayar konusunda çok fazla bilgim olmadığı için muadil firmalarıda bilmediğim için gamegarajdan itopyadan falan baktım ama çok anlayamadım
  8. R

53K Bütçe hazır sistem tavsiyesi

Merhabalar oyun oynamak için bir hazır sistem önerisi arıyorum bütçem 53.000 TL ekran kartı 4060 ti ve 4070 şeklinde düşünüyorum işlemci AMD 7600 veya yukarısı düşünüyorum DDR 5 Sistem 32 GB RAM beni en azından bir süre götürsün ondan sonra ki zamanlarda upgradeleri düşünürüm. Şimdiden...
Top Bottom