Arama sonuçları: *

1. M

İphone 16e mi iphone 14 mü

net 14
  2. M

Yardım Kaliteli Powerbank önerisi

Dostum sorunun cevabını youtubede bulabilirsin.Enes özen diye bir adam var,bu tarz şeylerle çok ilgileniyor.Onu bir kontrol et istersen.
  3. M

Farklı ağ üzerinden wake on lan nasıl yapılır?

hem telefona hem bilgisayara indirilebilen bir uygulama bul,bulduğun uygulama köprü niyetine olmalı(hamachi) tarzı uygulamalar.İkisini aynı ağa bağlarsan,yani bağlı kalırsa o zaman aynı ağa bağlanmış sayılırsın.İşe yarar mı bilmiyorum ama bi dene bakalım.Denerken de mobil veriye bağlı olmayı unutma.
  4. M

Yardım League of Legends Freesync problemi

Merhaba,freesync premium özellikli monitörüm var fakat lol de vsync kapattığım zaman her sağ tıkladığım da şampiyonum ışınlanarak gidiyor.Paket kaybı olduğunu düşünüyorum fakat sadece bir düşünce.Freesync açıkken böyle bişey yapıyor olması aşırı şaşırtıcı.Böyle bişeyler karşılaşmış veya bilgi...
  5. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SONRASI EKRAN YOK

sorunu çözdüm sağlam bir bilgisayarcı buldum ve ona verdim 2 saat sonra beni aradı ve sorunun bios kısa devre yapmış kendini korumaya mı ne almış gibi bir şey söyledi
  6. M

Bakacağım biraz daha araştırayım göndereceğim zaten
  7. M

Hepsi yapıldı dostum
  8. M

Acaba başka neyden kaynaklanıyor olabilir
  9. M

EA FC 25 (Fifa 25) Kasma/takılma sorunu

Vsync açmayı dene
  10. M

Aslında o işlemci ile günceller güncellemez,işlemcileri değiştirirken o sıra biosu sıfırladım.Galiba tornavida ile birbirlerine değdirip kısa devre yaptırmam gerekiyormuş sonrasında pili de söktüm o sıra yeni işlemciyi öyle taktım.
  11. M

Evet dostum yapılması gerekenler yapıldı ama garip bir şekil de ekran gelmiyor.İşlemci de bir sıkıntı olabileceğini düşünmeye başladım artık
  12. M

Maalesef hiç ekran gelmiyor 1736385804 Bios en sürümde yani 67d olması lazım
  13. M

Şimdi kontrol ettim hdmi ekran kartına,ekran kartı anakarta bağlı
  14. M

Ama ekran kartım var rx570 takılı 1736385363 Ekran kartı diye biliyorum tam anlamam
  15. M

Merhaba ben ryzen 3 3200g işlemciden 5 5600 işlemcisine sistemimi yüksekttim.Fakat aynı koşullar altında eski işlemcim çalışırken yenisi çalışmıyor.Yani işlemciyi takıyorum ramlerin ışığı yanıyor sonrasında klavye ve mouse yanıyor ve ekran gelmiyor.Sorun sizce nedir? NOT: Anakart b450m s2h...
Geri