Arama sonuçları: *

1. A Thief's End

Monitör alacağım yardıma ihtiyacım var.

Teşekkür ederim ama 4K'dan yanayım 1736585330 20-35K 1736585357 Teşekkür ederim.
  2. A Thief's End

Samsung Odyssey Neo G8 32" G850N Nasıl?

Kronik problem hakkında bir kaç yazı bende okudum ama çoğunluk sıkıntı yaşamamış gibi duruyor ondan emin olamadım. Güzel dönüşleriniz için teşekkür ederim. 1736585101 Yer açısından bir problemim yok sadece ölü piksel ve tarama çizgileri gibi endişelerim var sizde böyle hatalar oldu mu?
  3. A Thief's End

Samsung Odyssey Neo G8 32" G850N Nasıl?

PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle siyah tonlarının...
  4. A Thief's End

Asus ROG Strix XG27UCG Monitör Nasıl?

PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle siyah...
  5. A Thief's End

Sony INZONE M9 Monitörü almayı istiyorum ama bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Garanti açısından çok düşünmemiştim. Galiba farklı bir monitöre bakacağım. Teşekkür ederim.
  6. A Thief's End

Monitör alacağım yardıma ihtiyacım var.

Öneriniz var mı? PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle...
  7. A Thief's End

Sony INZONE M9 Monitör Nereden Bulunur?

Öyle olursa gerçekten değmez gibi 900usd+KDV ortalama 38-39 Bin TL tutar onun yerine OLED modellere yönelirim. Teşekkür ederim.
  8. A Thief's End

Sony INZONE M9 Monitör Nereden Bulunur?

Merhaba arkadaşlar, Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum. Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer...
  9. A Thief's End

Sony INZONE M9 Monitörü almayı istiyorum ama bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Benimde tahminlerim sizin yazdıklarınız gibi. Son umutlarımı bu forumda kullanmak istedim... teşekkürler.
  10. A Thief's End

Sony Türkiye'den 2023 yılında çekildi diye biliyorum. Bu yüzden, acaba spotçularda ya da farklı yerlerde bu monitörü bulma şansım var mı diye merak ediyorum. Bu konuyu sormak ve fikir almak için yazdım. Güzel dönüşünüz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
  11. A Thief's End

Merhaba arkadaşlar, Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum. Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer...
Top Bottom