Arama sonuçları: *

1. K

Türk Telekom Abonelik sözleşmesi

Ben TT kullanmak istemiyorum zaten millenicom başvurdum. Tt yi binaya daha hızlı şebeke getirebilmek için kullandım
  2. K

Çok teşekkür ederim. İnşallah düzgün anlata bilmişimdir derdimi
  3. K

Yarın Türk Telekomdan ekipler internet kurulumu için gelicek ama ben bulunduğum binada şebeke olmadığı için daha hızlı gelmesi amacıyla abonelik işlemi başlatmıştım işin kısası bana gelen SMS te Abonelik sözleşmesini doldurup ekiplere vermemi istediler Doldurmaz ve imzalamazsam herhangi bir...
  4. K

ASRock H110-dvs kapanmama sorunu

Sorun düzeldi size çok teşekkür ederim sesinde azaldı 😂
  5. K

Şimdi iptal ettim
  6. K

Biosa daha önce hiç dokunmadım, denetim masasında o seçeneğide bulamadım
  7. K

Sorun hala devam ediyor
  8. K

sfc/scannow işlemi tamamlandı bilgisayarı yeniden başlatayım mı ? 1589126894 komut isteminde bozuk dosyaları onardı "Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them. For online repairs, details are included in the CBS log file located at windir\Logs\CBS\CBS.log...
  9. K

anakart daha yeni sayılır her hangi bir zorlama da yapmadım ki zaten donanımı zorlayacak oyun da oynamıyorum sadece metin2 ve cs 1.6
  10. K

fanlar hiç kapanmıyor sadece görüntü gidiyor
  11. K

yaptım ve bekliyorum şuan
  12. K

onları denemedim yazdığım gibi tuşa basılı tutarak kapatıyorum daha önce aniden elektrikler kesildiği için olmuş olabilir diye düşünüyorum bu sorunla neredeyse aynı zamanda oluştu
  13. K

Uygun anakart modeli söylermisiniz?

google üzerinden am2,am3 combo anakart aratarak bulabilirsin şimdi baktım :)
  14. K

İntel i5-6400 ASRock H110-dvs yazılı sisteme sahibim ve yaklaşık 3 gündür bilgisayarı kapatamıyorum başlat tuşundaki yerden kapatmaya bastığımda pc kapanmıyor işlemci,egzoz ve psu açık halde duruyor ama görüntü gidiyor facebook grubunda da böyle bir post paylaşılmıştı yardım ederseniz sevinirim
Top Bottom