Arama sonuçları: *

1. K

Ryzen 5 9600x ve asus prime b650m-r uyumlu mu?

Adam çıldırttı beni valla. Pcyi ilk çalıştırdığımızda görüntü vermemişti
  2. K

bu neden performans kaybı falan dedi o zaman? Adam bana anakart sana kaçtı dedi gidip dövecektim dükkanı kapalıydı daha sonra gidicem sinir etti beni
  3. K

bilgisayarcı anakartın ve işlemcin uyumlu değildi yazılım attım dedi. Artık iade edemezmişim. Bu anakart her yerde işlemcimle uyumlu geçiyor bu adam neyin yazılımını attı ve dedi ki performans kaybı var mı bakmam lazım. Bilen biri yardımcı olabilir mi
  4. K

Ryzen 5 9600x için 240mm f/p sıvı soğutucu önerisi

Teşekkür ederim dostum dediğin hava soğutucuyu alıcam, araştırdım gayet güzelmiş
  5. K

Kule tipi alırsam bu güzel bir model mi?
  6. K

9070xt ve ryzen 5 9600x sistem topluyorum. Bütçem çok fazla değil kasa olarak asus a21plus düşünüyorum. 360mm sıvı soğutucu destekliyor ancak 240 yeterli oluyor galiba benim için. Buna göre önerilerinize açığım, sıvı soğutucu hakkında hiçbir bilgim yok sadece bazı markaları daha önce duymuştum...
  7. K

Rx 9070xt ucuzlayacak mı?

Şuanda alamam üniversite okuyorum, okulum bitince ancak bütçemi toparlarım bi de laptobumu satmaya çalışıyorum bi yandan.
  8. K

Yaktın beni valla ben yaza 55 60 gibi bir bütçeye sistemi toplamak istiyordum
  9. K

Temmuzda pc toplayacağım ne diyorsun?
  10. K

Yazın temmuz ayında pc toplayacağım o zaman ucuzlar mı?
  11. K

Kartın çıkış fiyatı 600 dolar ama şuanda satışı 1000 dolardan fazla. Ucuzlaması gerekiyor ama çok süre geçtiği halde ucuzlamadı, konu hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
  12. K

Yurt dışından ekran kartı getirmek

Onu araştırıcam kardeş eyvallah
  13. K

İkinci el kartlara güvenemiyorum. Mining gibi bir gerçek var, tertemiz arkadaştan falan bulsam anca öyle o da sanmıyorum
  14. K

İngilterede ucuzlar diye umut ediyorum
  15. K

5070 saf güç olarak 4070ti s gücünde değil galiba ve dlss de çok iyi performans veremeyebiliyor. Eğer 4000 serisi ucuzlamazsa 5070 falan yönelmeyi düşünüyorum. 1736489132 4000 serisi ucuzlar diye yönelmiştim. Sonuçta adam aynı fiyata üst modeli varken alt modeli almaz, mecbur ucuzlaması lazm
  16. K

Yaza doğru pc toplamayı düşünüyorum. Şuanda aklımda Gigabyte rtx 4070 ti super windforce oc var. Fiyatı da o zamana biraz ucuzlar diye düşünüyorum ancak biri bana stokların bitebileceğini söyledi. Hem stok hakkında hem de şuanda 4070 ti superli sistem toplanır mı diye fikrinizi almak istiyorum...
Geri