Arama sonuçları: *

1. M

Yeni sistemim geç açılıyor

arkadaşlar herkese merhaba hayatımda ilk defa bir sistem topladım ve üst düzey bir sistem MSİ RTX 5080, RYZEN 9 9950X, MSİ X870 Tomahawk, XPG 16x2 6000Mhz, ama ne hikmetse sistem açılışı neredeyse 50 sn sürüyodu videolar izledim memory context restore ve power down açtım 35 sn ye düştü bios...
  2. M

NVİDİA EKRAN KARTI YERİNE AMD ÇALIŞIYOR

yok hayır windowsu yeni kurdum masaüstünde kontrol ettim bunu görünce şaşırdım. amd radeon gözükmesi normal mi peki işlemci R9 9950X
  3. M

NVİDİA EKRAN KARTI YERİNE AMD ÇALIŞIYOR

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir sistem topladım. RTX 5080 ekran kartım var ancak görev yöneticisinde AMD ekran kartı da gözüküyo ve çoğunlukla onu kullanıyo ne yapacağım?
  4. M

FSP VİTA GM 850W PSU yeterli mi

kutusunu açtım içine falan baktım çoğu sitede 850w yeterli diyor sanırım sıkıntı olmaz. teşekkür ederim. ayrıca FSP markası da sorun çıkarmaz değil mi?
  5. M

FSP VİTA GM 850W PSU yeterli mi

Herkese merhaba ilk defa sistem topluyorum. parçalarımı satın aldım. MSİ RTX 5080 GAMİNG TRİO ekran kartı Ryzen 9 9950X işlemci 32Gb ram 2Tb ssd 360 mm soğutma x870 anakart yanına da FSP VİTA GM850 aldım parçalar geldi. sorum şu 850w psu sıkıntı çıkarır mı? 1000w mı alsaydım
  6. M

REDER İŞLEMCİ ÖNERİSİ

RTX 4080 SUPER ekran kartlı bir sistem kurmayı planlıyorum bilgisayarı çoğunlukla 3D modelleme ve RENDER için kullanacağım. işlemci olarak RYZEN 9 9950 ve RYZEN 9 7950X arasında kaldım. arasındaki fiyat farkına değer mi? yorum yapar mısınız? ikinci bir soru olarak da 30 ocakta 5080 Türkiye'ye...
Geri