Arama sonuçları: *

1. CgtySty

Paramı nasıl degerlendirebilirim

Fon olarak almandan ziyade gram olarak bankadan emita altın ya da gümüş alabilirsin daha beklenen picki yapadı yine de karar senin ytd :)
  2. CgtySty

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB | 33,2 bin TL (6 taksit)

Bende de MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO var ve oldukça memnunum ancak zam gelirse upgrade oldukça maliyetli olacağı için aldım bugün bir tane bunlardan.
  3. CgtySty

Bu konular 0 dan 1 günde ögrenilirmi

Geçecek kadar alırsın hocam, hala burda vakit kaybetme düzgünce çalış yaparsın.
  4. CgtySty

Siz olsanız ne yapardınız

Hocam pardon ama bu ne kötü bir Türkçe yahu.
  5. CgtySty

7800XT Coil Whine sorunu kendi kendine geçti.

CW ağırlıklı PSU kaynaklı oluyor hocam yakın zamanda PSU ya da kablo&bağlantı değişikliği yaptınız mı?
  6. CgtySty

Termal macunu elledim bir sıkıntı yaratır mı sogutmada?

Adamın attığı görsele hitaben "yaymalısın" demişim. "Termal macun böyle sürülmez, yaymak zorundasın." dememişim.
  7. CgtySty

Şu üsluba, şu agresyona bak, acıyorum sahiden. Sizin gibiler yüzünden insanlar buralara yazmaktan imtina ediyor. Adam destek istiyor, destek oluyoruz. Yayılmayacak da demedik, o öyle takılmaz birader işlemcin yanar da demedik. Desenin yapısı bozulmuş özellikle de kenarlarda homojen şekilde...
  8. CgtySty

Onu güzelce yaymalısın
  9. CgtySty

Çözüldü✓ İşlemci Sıcaklığının Artması Problemi

Hocam Türk işi olacak ama hatalı montaj gibi duruyor, söküp tekrar takmanız bunu yaparken de macunu doğru şekilde yaydığınızdan bağlantıda hata olmadığından emin olmanız lazım.
  10. CgtySty

AMD Frame Generation açınca akıcılığın gitmesi 75 Hz monitörüm olduğu için mi?

Oyunun optimizasyonuna göre değişir hocam, yer yer native daha iyi olabilir.
  11. CgtySty

AMD Frame Generation açınca akıcılığın gitmesi 75 Hz monitörüm olduğu için mi?

Monitor faktör elbet lakin sadece monitor ile ilgili değil hocam bu gibi teknolojiler yüksek kare sayısı iddiasında iseler de bu kareleri oluştururken yaşanan gecikme tepkime süresini uzatıyor dolayısı ile akıcılık deneyimi olumsuz etkileniyor. Sorunuzun cevabı monitor değiştirseniz de native...
  12. CgtySty

Yurt Dışı S25 Ultra almak mantıklı mı?

Sorun tanımına göre değişir :) 40-41 gözden çıkarıyorsan 50 civarına yurtiçi S23 ultra tavsiye ederim.
  13. CgtySty

Hocam imei dahil dediğin yerde senden 5-6 bin lira sadece imei kaydına istiyor, bahsettiği kayıt sunucu kaydı değil kıçı kırık rootlu eski usul kayıt bunu da piyasada 300-500 liraya yapıyorlar zaten, uzak dur derim. Ha, hiç mi kullanmazsın yurtdışı telefonları kayıtsız belirli süre...
  14. CgtySty

Sunucular kapalı kaydedemez bu sebeple de alınmaz hocam. Güzelim telefonu rootlu kullanmanızı da tavsiye etmem.
  15. CgtySty

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Geçen vatanın 32'ye çatır çatır verdiği Asus TUF A15'i adamlar 15 stokla 43'e satıyor, diyeceklerim bu kadar... Link ; https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nvr-lp017w-amd-ryzen-7-7435hs-16gb-512gb-ssd-8gb-rtx-4060-140w-w11-home-15-6-gaming-notebook-fiyati-82704/
  16. CgtySty

🔥İndirim VATAN MSI SUPRIM LİQUİD 142 BİN ₺

Bunu alacak adam gelip de 5-10 bin indirimin peşinde koşmaz hocam.
  17. CgtySty

Yardım ACİL BU FAN NEREYE BAKMALI EKRAN KARTININ ALTINA TAKACAĞIM HAVA VERMESİ İÇİN

Hocam maşallahın var boş geçmiyorsun. Senin verdiğin 6000-4000 sayıları ssd'nin okuma yazma hızları. Attığın görseldeki veriler ise ssdye toplamde ne kadar yazıldığı ve okunduğu bilgisi.
  18. CgtySty

Yardım ACİL BU FAN NEREYE BAKMALI EKRAN KARTININ ALTINA TAKACAĞIM HAVA VERMESİ İÇİN

Sonuç olarak ne yaptın, nereye taktın hocam merak ettim. Edit : https://forum.donanimarsivi.com/konu/psu-ustune-yani-gpu-altina-fan-koymak-sikinti-yaratirmi.1135928/ cevabımı aldım, tşkler başka sorum yok :kedi:
  19. CgtySty

Hocam sen gpu altına koymayı kafana takmışsın, psudan uzaklaştır en azından bir tanesini şuraya tak. Diğerini de üste egzoz olarak takabiliyorsan tak, yoksa takma.
Geri