Arama sonuçları: *

1. W

Beyaz veya kızıl medium mousepad önerisi

Merhaba Bütçe sorun değil şöyle 35 x 35 büyük olmayan beyaz veya kızıl mousepad arıyorum fakat piyasadaki neredeyse bütün renkli/baskılı mousepadler çok büyük , istediğim ölçülerde bulamadım. Artisanda var galiba kızıl o ölçülerde güzel fakat o da Türkiyede yok.
  2. W

80-85K Bütçeyle PC Toplama Tavsiyeleri

Amd oyun icin intelden daha iyi , islemci agirlikli oyunlar oynuyor (cok fazla unit iceren oyunlar ornegin Arma ve total war) veya render / eleman analizi vesaire yapmiyorsan islemcinin cok acayip birsey olmasina gerek yok 9600x , 7600x seni memnun eder. Ekran karti icinde sana tavsiyem...
  3. W

80-85K Bütçeyle PC Toplama Tavsiyeleri

Bence biraz bekle çünkü Rtx5000 serisi açıklandı 2 aya falan gelir Türkiye ye 5080 5090 5070 serileri . Şuan 3. parti bir benchmark yok bildiğim kadarı ile ama eski jenerasyonla arasında baya performans farkı var gibi duruyor %30-%40 arası hem de ayni msrp (resmi fiyat). Tabii onlar stoklara...
  4. W

Arctis nova pro kablolu için equaliser ayarları

Merhaba Bir süredir kablolu arctis nova pro kullanıyorum , equaliser ayarları yapmak istiyorum fakat daha önce hiç yapmadım deneyince de pek çözemedim. Açıkcası çok anladığım bir rehberde bulamadım. Preset equaliser ayarları olan varsa müzik ve fps için atabilir mi veya kendim basitçe nasıl...
  5. W

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

Anladım çok teşekkürler Pronun galiba switchleri ve seside farklı plateden dolayı. Birkaç karşılaştırma izledim normalin sesi daha hoşuma gitti , inşallah yarın elimde. Birde zaten genelde kabloyla kullanacağımdan batarya sorun değil. Bir sorum daha olucak switchler factory lubed geliyor...
  6. W

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

@freygasm hocam merhaba klavye tavsiyesi isteyeceğim bu konuda baya bilgili görünüyorsunuz Tercihim prebuilt klavye , fakat custom şunu yapsan çok iyi derseniz biraz açığım. Daha önce hiç custom klavye toplamadım ama model maket vesaire yapmışlığım var basitde olsa. Lehimleme gerekebiliyormuş...
Top Bottom