Arama sonuçları: *

1. F

5000 TL civarı oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar 5000 TL'ye kadar bilgisayar için rahat olacak kumaş koltuk arıyorum şu an ofis koltugu var ama zamanla gevşedi daha önce tecrübe edip öneri yapabilecek var mı?
  2. F

ASUS PRIME B650M-R Anakartıma hangi boyutta hava soğutucular olur?

Aynı anakarta sahibim bende endorfy fortis 5 RGB var çift RAM kullanıyorum bende RAM'lere biraz baskı yapıyor attığınız soğutuculardan birini aldınız mı RAM'lere baskı yapıyor mu tecrübelerinizi yazabilir misiniz?
  3. F

ryzen 5 7600 ve rtx 4070 1080p

Kapalı pbo konusunda çok net bilgi alamadığım için açmadım
  4. F

Bende yeni topladım 😅😅
  5. F

Ryzen 5 7600 RTX 4070 1080P de darboğaz yapar mı?

1080p en yuksek grafikler sonuçlar bu şekilde oyunlar gta5,pubg,rainbow six,the last if us 1
  6. F

1080p en yüksek ayarlar bu şekilde sistem özellikleri imzada mevcut Oyunlar rainbow six, the last of us 1,gta 5 enhanced,pubg
  7. F

Ryzen5 7600 işlemci sıcaklığı sorunu

Resimde sistem ile bendeki sıcaklık bu şekilde 1080p en yüksek grafik ayarlarında oyunlar pubg, the last of us, gta 5 enhanced, rainbox six
  8. F

Ryzen 5 7600 Cinebench r23 skorları

Yaptığın overclock manuel olarak mı yoksa pbo ile mi yaptın
  9. F

R5 7600 Rtx 4070 sistem sonuçlar nasıl?

Arkadaşlar sistem aldım kurdum herhangi bir sorun yaşamadım ne olur ne olmaz test yaptım 1080p de Ultra grafiklerde oyunlar oynadım DLSS kapalı bilginiz varsa FPS'ler nasıl sıcaklık değerleri nasıl yorumlayabilir misiniz? Oyunlar The Last of Us, PUBG, Rainbow Six, GTA V Enhanced, ETS 2, Furmark...
  10. F

PBO Ayarı Nedir ve Açılmalı mı?

Teşekkürler
  11. F

Anlatım için teşekkürler r5 7600 için ayar tavsiyeniz var mı peki ısı için veya performans için
  12. F

Demek istediğinizi anladım teşekkürler sadece kafamı karıştıran madem işlemci daha düşük voltajda aynı performansı veriyor neden fabrikasyon bu şekilde çıkmıyor acaba
  13. F

Peki undervolt yaptığımda performans kaybım olur mu ?
  14. F

endorfy fortis 5 argb ortalama 65 ile 75 derecede oyuna göre değişiyor sıcaklıklar
  15. F

Arkadaşlar bugün forumda dolanırken BIOS'ta PBO diye bir ayar olduğunu ve performans arttırdığını gördüm nedir bu ayar bilgisi olan var mı bu ayar performans ile işlemci sıcaklığını mı arttırıyor yoksa aynı performansa sıcaklığı mı düşürüyor bilgisi olan var mı? Açılmalı mı?
  16. F

Çözüldü✓ R5 7600 için Cpu sogutucu seçimi

Peki teşekkürler
  17. F

Hazır pc özelleştiriyorum ve özelleştirmeler de sadece bu modeller var bu ikisi arasinda seçim yapabilirseniz sevinirim thermalright daha önce duydum ama endorfy duymadım iyi mi bilmiyorum ikisi arasında önerdiğiniz hangisidir 1736584506 Özelleştirmede bu seçenekler yok malesef dediklerim...
  18. F

arkadaşlar pc dızıyorum ve işlemci olarak 7600 düşünüyorum sogutucu olarak ozellestirmelerde 2 tercih arasında kaldım biri 120 mm 5 borulu digeri 140 mm 6 borulu 120 mm olan hakkında videolar buldum ama 140 mm olan hakkinda bulamadim 140mm olan her zaman daha iyi midir sizce hangisi olmalı...
Geri