Arama sonuçları: *

1. cah7446

Yeni Topladığım Bilgisayar Açılmıyor

dediğim gibi ramlar büyük ihtimalle temassızdı onu oturtunca çalıştı
  2. cah7446

Arkadaşlar yeni pc aldım fakat görüntü gelmiyor

bunların hepsini yaptıktan sonra 1 kez daha yeniden başlat gelmesi lazım 1737811317 eğer gelmezse ramler tam oturmadığı için anakart rama geçmiyodur ondan dolayı da ekrana yansımıyodur kasayı açıp ramleri iyice oturttuğundan emin ol
  3. cah7446

hocam ekran kartına psudan gelen kabloyu taktın mı kontrol et ardından hdmi kablosunu tamtaktığına kon trol et ve monitöre takalı uyucunu ekran kartına ekran kartına taktığın ucu monitöre tak
  4. cah7446

ekran kartına psu dan gelen kabloyu taktın mı
  5. cah7446

monitör açık mı
  6. cah7446

uçlarını değiştir monitöre taktığını ekran kartına ekran kartına taktığını monitöre tak
  7. cah7446

psu yu açmasa kasanın fanları çalışmaz zaten kanki adam monitör diyo
  8. cah7446

hdmi kablosu veya vga flan her neyse onu ekran katına takmazsan görüntü gelmez
  9. cah7446

Yapay zekaya hareketli fotoğraf

hangi yapay zeka istediğim gibi bir fotoğraf çıkarabilir biraz animasyonlu hareketli istiyorum ama
  10. cah7446

EDERİ NEDİR ELDEN ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM

sahbindende araştırıp kendince daha iyi bir karar verirsin hocam
  11. cah7446

360 Hz Monitör Alınır mı

hocam küçük monitör istemelerinin nedeni çoğunlukla 4;3 yaptıklarında daha rahat göze hitap etmesi inç büyüklüğü arttıkça fiyatta artar ve bu fiyatta başka böyle monitö bulamazsın
  12. cah7446

Pc im mavi ekran verdi ama garip bir mavi rkran

elektirik kesintisi yaşanacağı saatleri sana sms olarak bildirmeden keserler ve sistemin zarar görürse sisteminin aynısından aldırırsın ki öyle çok uzun süren bir şey de değil 1737676798 ayrı yetten yeni çıkan anakartlarda böyle bir ihtimale karşı kendini korumaya yönelik 2. bir bios da duruyor
  13. cah7446

3-4 oran kesin bir şey lazım...

en son karne günü giydiğiniz kapının arkasında asılı duran mavi pantolonunuzun arka sol cebinde unuttuğunuz 50 lirayı basarak değerlendirebilirsiniz samsun - gaziantep ilk yarı kg var + iy sonu 0 hayırlı akşamlar 1737676673 hocam yanlış anlamada 13 yaşımdan berri oynuyom övünmek için değil...
  14. cah7446

360 Hz Monitör Alınır mı

hocam 240 paşalar gibi yeter 360 biraz mastürbasyona kaçiyo https://amzn.eu/d/4vNmUrP al bunu keyfine bak
  15. cah7446

Pc im mavi ekran verdi ama garip bir mavi rkran

bios güncelle geçer
  16. cah7446

ee yok mu 2-3 maç tahmini 1737676017 pekiala
  17. cah7446

24ocak ve 25 ocak tarihinden 3-4 tane maç tahmini bekliyorum güveniyorum size
  18. cah7446

Çözüldü✓ Windows işlemcimin grafik kartını kullanıyor

çözüldüye basar mısın
  19. cah7446

Çözüldü✓ Windows işlemcimin grafik kartını kullanıyor

hdmi anakarta taktıysan olmaz ekran kartına takmalısın
  20. cah7446

Hazır sistem aldım geldi kurdum bişey yapmam gerekiyormu ekstra

ekran kartını ankarta tak psu dan gelen güç kablosunu ekran kartına tak psunun gücünü aç prize tak monitçrü prize tak sonra hdmi bağla ekran kartına bağla anakarta değil sonra çalıştır
Top Bottom