Arama sonuçları: *

1. Ç

Monster laptop monitor ekran gidip gelme hatası

merhaba arkadaşlar monster abra a7 v13.2 modelini kullanmaktayım fakat hangi monitör kullanırsam kullanayım ekran gidip geliyor oyuna girdiğim zaman ise 30 sn ekran yok 5 sn ekran geliyor sonra gidiyor ekran gelmemeye başlıyor sorunun laptop ta olduğunu düşündüm servise yolladım servis in bana...
  2. Ç

Bilgisayar ekran gidip geliyor lütfen yardım edin yoksa bilgisayarı kırıcam

not laptop var laptop monitor u kullanmıyorum kırık farklı bir monitör aldım
  3. Ç

Bilgisayar ekran gidip geliyor lütfen yardım edin yoksa bilgisayarı kırıcam

önceden oyunlarda oluyordu nadir bir şekilde fakat şuan yazarken bile oluyor ne yapmam gerek format attım olmadı son gelen ekran kartı güncellemesini kaldırdım öncesini kurdum yine aynısı oluyor internette gördüğüm her şeyi yaptım termal macunu değiştirdim bilen birisi varsa yardım edin ne olur
  4. Ç

Fanfetch shooter 3 var fakat ayarları bozuldu yardım edermisiniz

fanfetch shooter 3 kullanıyorum dün akşam bir problemi yoktu fakat bugün r2 tuşu acayip hassaslaştı tüm oyunlar da problem li nasıl kapatabilirim bilgisi olan varmı
  5. Ç

Ea hesabım hacklandi maili değişti nasıl geri alırım

hayır kanka kendi orjinal hesabım
  6. Ç

hocam fc 26 yı arkadaş fransadan aldı ama diğer oyunları ben kendim aldım öyle olsada verirlermi
  7. Ç

ea hesabım hacklandi maili değişti nasıl geri alırım ea yazdım fakat herhangi bir mail atmadı hesabımı geri alabilirmiyim çalan kişi de 2 yönlü doğrulamayı yapmış problem olurmu geri alabilirmiyim
  8. Ç

Merhabalar yapı kredi para iadesi ne zaman yapılır bilgisi olan varmı

merhabalar ben [H3 id='Fantech+Shooter+III']Fantech Shooter III [/H3] aldım fakat geri iade ettim adresimi yanlış yazdığım için iade kaç günde banka hesabıma gelir müşteri temsilcisini aradım tam zaman vermedi wraithesports canlı desteğe de bağlandım onlar da iyzico ile görüşün dediler bende...
  9. Ç

Öneri T28 Gamepad Alınır mı?

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-logitech-f710-kablosuz-pc-fiyati,421564.html?_gl=1*4a8fki*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw2brFBhBOEiwAVJX5GBzHkJybj4A0F2TzjVWKjjpiKxneSz78v7XQS0IW32n7YAh3bez2EhoCx1sQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADsWTCyfbGkcbhwOVD0mx6zHtA3gM kablosuz versiyonu da var ustam 1.1k ya...
  10. Ç

Öneri T28 Gamepad Alınır mı?

hocam ben aldım 1 hafta sonra l1 tuşu bozuldu onun yerine...
  11. Ç

Çözüldü✓ Herkes'e merhaba xbox 9.nesil gamepad alcam 2. alınır mı?

Herkes'e teşekkür ederim vakitlerinizi ayırdığınız için [H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comkonuherkese-merhaba-xbox-9-nesil-gamepad-alcam-2-alinir-mi.115007110334626-8Bitdo2BUltimate2B2C8Bitdo+Ultimate+2CURL']8Bitdo Ultimate 2C [/H3] almayı düşünüyor
  12. Ç

hocam youtube linkinizi varsa atarmısınız inceleme yaptıysanız 1755985237 hocam sakaryada yaşıyorum 2. el sakaryada yok kocaelinde buldum garantisi geçen ay bitmiş
  13. Ç

x bir siteden xbox 9.nesil gamepad buldum 2100 tl den 1850 tl ye buldum alınır mı? bide kullanan var pil varken kaç gün gidiyor bide öneride bulunmak isterseninz bütcem 2 k
  14. Ç

Öneri Replika DS4 vs. Logitech F310

Dostum benim tavsiyem f310 dan fakat tuşları çok sert r2 l2 r1 l1 lerde sıkıntı yok ben çakma ds4 ü de kullandım tuşları güzel hafif fakat hemen bozuluyor
  15. Ç

Yardım Karasızım hangisi gamepad i alıyım

https://shop.connectgame.com.tr/products/easysmx-x15-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-hall-triggers-drift-dead-zone-yok-7-rgb-pc-android-steam-ve-switch-uyumlu-siyah https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Remappable/dp/B0D739FJLG
  16. Ç

20k bütçe ile 4060 li sistem toplayabilirmiyim?

Herkes'e merhabalar ben 20 k ya monitorlu veya monutorsu 4060 li sistem toplayabilirmiyim yardim ederseniz sevinirim
Geri