Arama sonuçları: *

1. Mgkmn8

Lolde Fps problemi işlemci ve ekran kartı tam kullanılmadığı halde düşük fps

merhabalar herkese, arkadaşlar gtx 3070 ti ekran kartı ve i7 12700h işlemcim var. 16 gb ram sahibi monster tulpar v21.9 laptobum. bilgisayarımı sıfır kurulum yaptım, 180 hz 1080p bir aoc 24g4 monitöre sahibim. laptobumun ekranı ise 2160p 165 hz. problemim şu lolde görsel ayarlar önemsiz bir...
  2. Mgkmn8

Bilgisayarım çok geç başlıyor

Monster Tulpar T7 V21.9 bilgisayarım bir işe yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama 1766183212 Evet hemfikiriz ama problem şu ki boot sırasına asla geçemiyorum. başlattığımda del tuşuna basmaya başladığımda bilgisayar kati bir şekilde açılmıyor. kapatıp tekrar starta basıp hiç bir tuşa basmazsam bir...
  3. Mgkmn8

biosa girip format atmam gerekiyor, ssd takıcam ekstradan.. nasıl yapacağım bunları
  4. Mgkmn8

ama biosa dahi giremiyorum. dd5 lerin problemi buysa çok saçma değil mi sizce de ? saçma bir yavaşlık bu
  5. Mgkmn8

evet DDR 5
  6. Mgkmn8

Merhabalar. Laptobumu çalıştırma tuşuna bastığımda dakikalarca ışığı yanıp bekliyor fanları çalışıyor ama görüntü gelip bir türlü başlamıyor. bir süre ellemezsem bir noktadan sonra açılıyor. biosa girmeye çalışıyorum çalıştırdıktan sonra delete tuşuna basıyorum ama dakikalarca beklesemde hiçbir...
  7. Mgkmn8

Eski laptopu yeni laptopa aktarma ssd ile

arkadaşlar selamlar, benim şu an hali hazırda kullandığım laptop windows 10 ile beraber 2 ssd ve 1 harddisk ile çalışmakta. windowsum ssd nin birine kurulu. yeni aldığım laptopta da hali hazırda windows 11 bir sistem bulunmakta ve içerisinde ssd var. ben eski laptopumdaki düzenimi yeni laptopuma...
  8. Mgkmn8

Mouse Önerisi Rampage Zenith Pro-Logitech G502 X PLUS LIGHTSPEED

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mouse pad-kulaklık-monitör-bilek desteği). Bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Mouseler...
  9. Mgkmn8

Klavye Öneri Steelseries Apex Pro-Razer Blackwidow V4 PRO- Logitech G915

dinliyorum o vakit önerilerinizi. tam boy istememin sebebi hesaplamalar vs gibi matematiksel işlerde kullanıyorum üst numaralara göre daha pratik oluyor diye. çok önemli değil bi dandik klavye alırım ofis işleri için..
  10. Mgkmn8

Tam boy klavyeleri tercih ediyorum alışkanlık gereği açıkçası. Klavyede oyuncakları severim yani incik boncuk detayları işlevli işlevsiz özellikleri diyebilirim. görsel açıdan da tatmin olabilmek istiyorum(ışıklandırma duruş vs.) hissiyatımın kaliteli olmasını keyifli olmasını tabii ki istiyorum...
  11. Mgkmn8

Hiç anlamadığım konular desem ayıp olur mu acaba ? custom yapmamın bana artısı ve eksisi ne olacaktır?
  12. Mgkmn8

bu klavyeleri alabilecek kadar bütçem var dostum. önermemenin sebebi nedir peki? ortalama 5-15 bin arası bir bütçem var
  13. Mgkmn8

Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mousepad-kulaklık-monitör-bilek desteği). bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Klavyeler...
Geri