Arama sonuçları: *

1. F

Yardım 16 GB Ram Format sonrası kullanılabilir miktar 7.93

Bilgisayar genel temizliğini yaptım kasa temizliği format vb. lakin formattan önce kullanılabilir ram miktarım 16 iken şuan 7.93 anakart gigabyte a320m-s2h. 1737814452 Düzenleme iki ram'de biosta görünüyor.
  2. F

Asus RX 460 DUAL OC Wattman hatası

Bu sürücüyüde denedim lakin değişen bir şey olmadı sanırım saat hızı düşürerek devam edeceğim teşekkürler yardım için.
  3. F

Deneyeceğim teşekkür ederim 1736627629 Saat hızı 900'e sabitlediğimdede sorun yok çalışıyor performansı ne kadar etkiler bilgin varmı.
  4. F

Yardımcı olabilicek varsa bekliyorum.
  5. F

Radeon ayarlarından saat hızını 775mhz sabitleyip güç limitini %12 arttırdım şuan için sorun yok gibi alternatif bir çözüm bulana kadar sanırım tam performanslı kullanamayacağım.
  6. F

Deniyorum hemen. 1736619170 Hocam halen aynı
  7. F

OCCT testinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım, başka bir psu ile deneyip bilgi vereceğim.
  8. F

Hocam adrenalin 24.3.1
  9. F

Kolay gelsin iyi forumlar öncelikle eski ilgim kalmadığı için bilgisayarımı satıp eski sistemime geri dönüş yaptım format attım son sürüm whql driver yükledim lakin sürekli wattman hatası alıyorum Chrome olsun ana ekran olsun 5 senedir hiç kullanılmadı bilgisayar önceden böyle bir hata aldığımı...
Top Bottom