Arama sonuçları: *

1. basiliskistaken

Çözüldü✓ Sadece valoranta girdiğimde oluşan donmalar

bu konuyu açarken bir konuya daha denk geldim ordaki çocuk bişeyler anlatmış uyguladım. driver boosterdan 2 3 tane sürücüyü güncelledim bağlantı ve giriş çıkışla ilgili olan şuanlık düzeldi deathmatch attım ve bi sıkıntı olmadı. teşekkürler düşünüp yazdığın için..
  2. basiliskistaken

Yeni sistem valoranta girdikten sonra donma sorunu

kanka sorunu düzelttim başka bi konunun daha altına yazmışsın gördüm o çocuk nasıl yaptıysa aynısını yaptım. steamden driver booster indirmen lazım. ondan sonra çocuğun dediği bi driver var orda gözüküyor onu güncellemen gerek. Ondan sonra oyuna girdim düzelmişti hatam yaklaşık 15 dkk oynadım ve...
  3. basiliskistaken

Çözüldü✓ Sadece valoranta girdiğimde oluşan donmalar

Valorantı ne zaman açsam oyun güzel bir şekilde açılıyor ancak, oyuna girdiğim an poligon,deathmatch vs. direkt oyuniçi zamanda bi anda donmalar yaşamaya başlıyorum(Bu donmalar 4 saniye de bir gerçekleşen donmalar). Oyuna ne kadar devam edersem edeyim donmalar devam ediyor ve seslerde de...
  4. basiliskistaken

Yeni sistem valoranta girdikten sonra donma sorunu

kral aynı sorun bende de yaşanıyor şuan da riot desteğe başvurdum gene de düzeltilebilicek bişeyler bulamadım gelişme var mı senden?
Geri