✅ Kutu + fatura + garanti mevcut
✅ Hall Effect manyetik switch
✅ 8000 Hz
✅ Rapid Trigger desteği
✅ %75 kompakt tasarım
Herhangi bir problemi yoktur tüm tuşları sorunsuz çalışmaktadır.
Kozmetik olarak temiz durumdadır.
Sıfır ayarında ürün.
Dostum, hasarlı olup olmaması benim için sorun değil. Sen bu klavyeyi kullandın, sonuçta ikinci el durumuna düşüyor. Ben sadece fiyatlandırmanın mantıksız olduğunu söyledim. O fiyata alacak kişi zaten gidip sıfır klavye almayı tercih eder.
Wraith klavye aranıyor.
Temiz, sorunsuz ve tam çalışır durumda olması yeterli. Kutu/fatura varsa tercih sebebidir.
Model, durum ve fiyat bilgisiyle özel mesaj atabilirsiniz. Kargo sorun değil.
Wraith klavye aranıyor.
Temiz, sorunsuz ve tam çalışır durumda olması yeterli. Kutu/fatura varsa tercih sebebidir.
Model, durum ve fiyat bilgisiyle özel mesaj atabilirsiniz. Kargo sorun değil.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık bir süredir ASUS TUF Gaming RX 6800 XT 16 GB OC ekran kartı kullanıyorum. Diğer oynadığım oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. Ancak Forza Horizon 5 oynarken belli bir süre sonra bilgisayar aniden reset atıyor. Herhangi bir mavi ekran veya hata mesajı...
[H3 id=''][/H3]
Ürün temiz ve sorunsuzdur. Aktif olarak kullanıldı, kesinlikle mining yapılmamıştır. Tüm testleri yapılmış olup herhangi bir arıza, coil whine veya ısınma problemi yoktur.
Teknik Özellikler:
8GB GDDR6 128-bit bellek
RDNA 2 mimarisi
PCIe 4.0 desteği...
AMD Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Stok soğutucu yük altında biraz sıcak çalışıyor (oyunlarda 80°C civarı). Overclock yapmıyorum.
kule tipi hava soğutucu önerilerinizi rica ederim.
Teşekkürler.
https://www.trendyol.com/msi/g2412f-23-8-flat-rapid-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-oyuncu-monitor-p-812867753?boutiqueId=61&merchantId=118442
biraz ekle ak bunu