Arama sonuçları: *

• Users: poelt
  • Order by date
  1. poelt

Yardım Termal Padleri değiştirmek istiyorum öneri verir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar, Laptopumun VRM/MOSFET bölgesindeki termal padleri yenilemeyi düşünüyorum çünkü mevcut padler oldukça yıpranmış durumda. Bu konuda birkaç sorum olacak: MOSFET’ler için hangi kalınlıkta termal pad kullanmam gerekiyor? (0.5 mm / 1 mm gibi) Isı iletim değeri (W/mK) açısından ne...
  2. poelt

USB 3.0 portu çoklayınca sorun çıkar mı?

Anakarttaki dahili USB 3.0 portunu çoklayıcı ile çoğaltmayı düşünüyorum. Kasanın ön panelinde zaten bir USB 3.0 bağlantısı var ama aynı porta bir de ek USB 3.0 hub takmak istiyorum.Bu şekilde birden fazla cihaz (örneğin USB bellek, harici disk, vs.) bağlandığında hız düşüşü veya stabilite sorunu...
  3. poelt

Rockstar social club hesap mailini unuttum

Merhaba dostlar gta 4 ü ilk aldığım zamanlarda o zaman yaşım küçük olduğu için rastgele bir mail adresi girmiştim ve şimdi o maili hatırlamıyorum bu yüzden rockstar social club hesabıma ulaşamıyorum nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz lütfen.
  4. poelt

Gaming gen TR kupon kodu.

Gaming gen tr den ürün almayı düşünüyorum kullanabileceğim kupon kodu var mı ?
  5. poelt

2025 Mekanik klavye önerisi

Akko 5075B Plus hiçbir yerde stok bulamıyorum hocam 2. ellere çok yönelmekte istemiyorum.
  6. poelt

2025 Mekanik klavye önerisi

Merhaba dostlar kardeşime hediye etmek için uzun ömürlü ve kaliteli bir mekanik red switch klavye arıyorum bütçem 2000-3000TL arası yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Geri