Arama sonuçları: *

1. Coiloversgod

2. El sistem topluyorum yorumlarınızı bekliyorum

hocam o fiyatada 5600 ve 4060 kombinasyonlu sistem veriyorlar gayet yeterli ancak öbür tarafta akıl karıştırmıyor değil
  2. Coiloversgod

mantıklı hocam dediğiniz gibi önce bir test videosu isteyeyim
  3. Coiloversgod

hocm hepsini aynı anda alacağım diye birazda pazarlıkla düşürdük bakalım gidip testini yaparsam bakacağız ya
  4. Coiloversgod

testini yapmadan almam zaten reis
  5. Coiloversgod

hocam işte güvencemi sağlayıp kenim gidip testlerini yapıp bakacma ekran kartı işlemci anakart aynı kişide test yapamdan almam
  6. Coiloversgod

ryen 9 7900x i 8 bine buldum zotac 3080 i de 8 bin anakart 3 bin bunların hepsi aynı kişide gidip testlerini yapıp almayı düşünüyorum 1650w psu 1000 tl 32 corsair 5600 mhz ram 3 bin sıfır sıvı soğutma markasına bakmadım ortalama 3 bin normal kasa 1500 tl 27 ye geliyor böyle. ortlama
  7. Coiloversgod

sıfır değil hocam onlar 2.el toplam bütçe 25 bandı 27 en max
  8. Coiloversgod

olabilir eyvallah diğer bileşenlerin kombinasyonu nasıl olur ryzen 9 ve 3080
  9. Coiloversgod

hocam 500 w lere 1500 lira diyolar 750w lerede 2000 3000 fiyat çekenelr var bunu uygun buldum
  10. Coiloversgod

Merhaba Arkadaşlar ryzen 9 7900x Zotac 3080 10gb ekran kartı msı b650m gaming plus wıfı anakart 32 gb 5600mhz ram 1650w psu (everest) böyle bir sistemi ram psu ve sıvı soğutma gibi parçaları fiyatlarına göre sıfır alabiliim. kabaca bi hesap yaptığımda bunlar 25 27 lira arası bir fiyat oluyor...
Top Bottom