Arama sonuçları: *

1. C

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

Şu an ben de msı monitör almayı düşünüyordum burayı görene kadar benim kasam anakartım ekran kartım msı aynı marka olsun diye msi almayı düşünüyordum. Önerebileceğiniz bir model var mı bütçe max 10k olacak şekilde (2k 27inç) (birazcık aşabilir tabii) teşekkür ederim
  2. C

Yardım MSI G274QPF E2 Amazon 9k'ya alınır mı ?

o renklerin monitöründe hiçbir şekilde başka renk gözükmeden kıpkırmızı ya da masmavi olması lazım renkleri salladım eğer bir nokta da siyah beyaz vs bir renk var ise ölü pikseldir o. Ölü piksel dediğimiz olay o panelde o pikselin çalışmamasıdır
  3. C

Umarım hiçbir sorunu olmadan gelir 1739543115 274 modelde arkada kırmızı tuş olması lazım her şey ordan yapılıyor diye biliyorum umarım hiçbir sorunları yoktur teknik anlamda
  4. C

Ölü piksel durumu nasıl peki monitor de bir sorun var mı
  5. C

Acaba monitörleriniz gelince buraya yazabilir misiniz tam olarak aynı monitörü almayı düşünüyorum. Sizin gibi ölü pikselden korkuyorum iade süreci falan maalsef.. 1739487552 Yorumunuzu bekliyorum
  6. C

Yardım Bilgisayar Açılmıyor: DRAM ve CPU Hatası

yorumlarınız için teşekkürler internette bulabileceğiniz her şeyi denedim olmadı bilgisayarcıya götürdüm monitörüne taktı power tuşuna bastı açıldı :d biosa girmeye korkar oldum ne expo açabiliyorum artık ne mhz yi 6000 e çekebiliyorum korkuyorum girmiyorum Yorumlarınız için teşekkür ederim
  7. C

MSI G274QPF E2 vs Dell G2724D

Merhaba çok yakın zamanda ben de tam sizin gibi bu ikilinin arasında kaldım aldınız mı monitörü nerden aldınız artıları eksilerini yazabilir misiniz teşekkür ederim
  8. C

Yardım Bilgisayar Açılmıyor: DRAM ve CPU Hatası

Sistemim Gayet iyi çalışıyordu kasanın altında 3 tane fan taktıktan sonra bir anda dram ve cpu hatası almaya başladım ekran gelmiyor ama sistemin her şeyi çalışıyor. Fanlar klavye vs her şey calışıyor ramlerin expo ayarlarını açmıştım biostan sadece bundan olabilir mi yardımınız için şimdiden...
  9. C

Pc toplama 2025 tavsiyeleriniz çok yakında almayı düşünüyorum

Pc toplamayı düşünüyorum fp olması için bakınıyorum elimde samsung 1 tb ssd var linkler dışında kasanın beyaz olmasını istiyorum sadece önerilerileriniz nedir yükseltme veya bu abartı tarzında teşekkürler şimdiden...
Geri