Arama sonuçları: *

• Users: yasie
  • Order by date
  1. yasie

Fivem Steam saat saymiyor

Arkadaşlar şuana kadar 80 90 saat fivem oynamışimdir ama steamde saat saymıyor 20 saat saymış fivem arayüzunde sayıyor sunucuya bağlandım an kesiliyor goodbyedpi, discord,VPN falan kapalı olduğu halde oynadığım sunucu PWUC arkadaşlara sordum onlarda sayiyormuş GTA 5 epicden ondan olabilirmi bunu...
  2. yasie

Steam yaz indirimleri bu sepet Alınır mı?

Sepete son olaarak left 4 dead bundle ekledim
  3. yasie

Hikaye odaklı ama ara sıra kuzenle coop da giriyoz
  4. yasie

Bilader eğer cevaplamicak foruma yazmalı kalabalık etme 1750968693 Onuda dusundumde bütçeyi aştı biraz
  5. yasie

S.a. Steam yaz indirimlerinden söyle liste yaptım tavsiyelerinizi istiyorum alınır mı?
  6. yasie

Ryzen 7 8700G İşlemci OC Yapma

selamlar arkadaşlar bilgisayarimda ryzen 7 8700G Apu İşlemci bulunuyor anakartım Asus Prime B650M-K Overclock Yapmak İstiyorum Ama hiçbir bilgim yok yardımcı olurmusunuz birde stok fan kullanıyorum iyi günler
  7. yasie

Farklı ram alıp taksam dualchanel olurmu

Selamlar arkadaşlar bilgisayarimda apacer panther 16 Gb 6000 MHz DDR5 CL40 AH5U Ram bulunuyor 1 tane 32 GB yükseltmek istiyorum yanına farklı marka ancak 6000 MHz olan bir ram taksam dual chanel olurmu bu benim için önemli cevaplarsaniz sevinirim
  8. yasie

GTA 5 rockstar games error

GTA 5 i başlatırken otomatik rockstar games launcher başlıyor ve bu hatayı alıyorum oyunu epicden aldım yardımcı olurmusunuz
  9. yasie

ROCKSTAR GAMES LAUNCHER AÇILMIYOR ERROR

Bendede aynisi oldu yardımcı olurmusunuz
  10. yasie

Çözüldü✓ Ram ve SSD olmadan bios gelirmi

Merhabalar yeni PC topladım daha SSD ile ram gelmedi pcyi bu haliyle başlarsam bios menüsü gelirmi ram ve SSD yok
  11. yasie

Yardım 8+8 pin gpu psu tavsiyesi

Tek 8 pinli psu yok ama alabilirimde performans düşüşü yaşamazmıyım
  12. yasie

Yardım 8+8 pin gpu psu tavsiyesi

Arkadaşlar RX 7700 XT ekran kartı alicam ama 8+8 gpu pin psu bulamadım bitane beğendiğim vardı oda 6+2 çözüm önerileriz neler
  13. yasie

Full HD monitör tavsiyesi

Arkadaşlar yeni PC topluyorum bütçeme uygun full HD 144 hz ve üstü monitör önerir misiniz?? Bütçe:4000-5000
  14. yasie

Epic games worker simulatör fatal error hatası

Arkadaşlar indirime girmişti aldım oyunun adı worker simulatör indirip kurdum oyunu başlattım ve fatal error hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim
  15. yasie

Çözüldü✓ HDMI Vs DisplayPort hangisi daha iyi

Oyun için hangisini kullanmayı önerirsiniz
  16. yasie

Çözüldü✓ RX 7700 XT AMD 7500F darboğaz

Peki 1k lık bir f/p ekran kartı önerir misiniz?
  17. yasie

Çözüldü✓ RX 7700 XT AMD 7500F darboğaz

Selamlar bir sistem toplamayi düşünüyorum AMD 7500F ve RX 7700 XT ile ama ikisi birlikte 1920x1080 kalitede darboğaz yaparmı
  18. yasie

Poco X6 pro hyperos 2.0

Merhabalar benim cihazım yurtdışı bir poco X6 pro ama halen hyperos 2 gelmedi bu sorunu nasıl çözebilirim
  19. yasie

Çözüldü✓ Amd Ryzen 7 5700x3d ile RX7700 XT darboğaz yaparmı

Merhabalar. Bir sistem topluyorum AMD ryzen 7 5700x3d ile rx7700 XT darboğaz yaparmı sorusuna kanaat getiremedim mümkünse yardımcı olur musunuz? İşlemci:AMD Ryzen 7 5700X3D Ana Kart: MSİ MPG B550 Gaming Plus Ekran Kartı:Gigabyte Radeon RX 7700XT Ram: Kingston 16×2 ddr4 3200 Mhz Bu sistem için...
Geri