Arama sonuçları: *

1. L

AORUS 5 SE4 SATILMIYOR

Cihaz Aorus 5 SE4 Dostlar, selam. Gigabyte Aorus 5 SE4 model bir cihazım var. En güçlü RTX 3070 modeli olan (130+15) W'lik GPU, Intel i7-12700H CPU ve 512 GB'lık SSD var cihazda. FurMark vb. testlerde 70 dereceyi asla geçmiyor; ancak pili problemli. Yeni pil aldım, 5.000 TL'ye; fakat peşine...
  2. L

4K Bütçe ile PC/Switch uyumlu gamepad önerisi

Onda da ekstra bir özellik yok açıkcası.
  3. L

Hocam zaten TV'ye bağlı bir kasam var oradan TLOU, Forza vb. oyunlar oynuyorum eğer kalite olarak daha yüksekse gecikme çok problem değil.
  4. L

Merhaba dostlar! Maksimum 4.000 TL bütçeyle bir gamepad arıyorum ancak sade bir şey istiyorum. Membran tuşlar yerine mekanik tuşlar, Hall Effect tetikler ve analog çubuklar, ayrıca ayarlanabilir tetikler (tıklamalı ve normal kullanım olarak) aradığım özellikler arasında. KingKong 3 Max veya Pro...
  5. L

Çözüldü✓ 4K Bütçe ile Gamepad Önerisi

Burada 19.50'de bahsettiğim olayı gösteriyor videoyu çeken arkadaş 1753967684 Bu attığım videodaki var birde cyclone 2 diye bir kolu çok öneriyorlar ekstra olarak.
  6. L

Çözüldü✓ 4K Bütçe ile Gamepad Önerisi

Herkese iyi geceler dostlar. Forza, Tomb Raider, Uncharted tarzı oyunlar oynuyorum Switch uyumluluğu olan ve bilgisayarda da problemsiz çalışan bir kol arıyorum max bütçe 4k. Triggerlarında titreşim olması önemli oyuna ayrı bir derinlik katıyor ve yarış oyunlarında zevkli oluyor. Bütçe...
  7. L

Matepad E vs Technopc UltraTab

i7 1165g7 de yeni nesil Xe grafik birimi var ama matebook'da bulunmuyor. Arada %10 luk bir fark var oyun kısmında.
  8. L

I7 1165G7 vs i5 1130g7

Bu 2 işlemciye sahip cihazlar arasında kaldım. Oyun performansı, gündelik kullanım ve batarya ömrü olarak hangisi tercih edilmeli? (i7'li cihaz diğerinden 4k daha pahalı)
  9. L

Matepad E vs Technopc UltraTab

Herkese selamlar bu 2 cihaz arasında kaldım 1-)https://www.epey.com/laptop/huawei-matebook-e.html 2-)Aşağıdaki görselde Günlük kullanım/Batarya/Oyun Performansı açılarından hangisi tercih edilmeli? Fiyat Farkı 4k Matebook daha ucuz.
Geri