Arama sonuçları: *

1. U

Benim gibi birisinin afganistan'a gitmesi mantıklı mı?

Daha sonra göçmen olarak Türkiye ye gelip Türkiye'nin göçmenlere verdiği fırsatlardan mi yararlancan
  2. U

İntel Arc B580 Ekran Kartı Sandığımızdan Daha İyi

Önceden b580 alacaktım 7-8 Bin birşeydi sonra kurmadım sistemi bilerek
  3. U

Beypazarının Tadı mı Değişti?

Bence degismis tadı
  4. U

Iphone 17 Pro Renk Önerisi ve iPhone 13 Den Geçmek

Telefon u aldın mı
  5. U

Bilgisayarın Donması Hiç Bir Tuşun Çalışmaması

Bende buna benzer birsey oluyor da benim donanımdan galiba biryere girince donuyor kapatmadan düzelmiyor sende bir kapa aç yap düzelir belki
  6. U

Exvega kötü müşteri hizmeti

Birde 13 bin vermişin ben olsam hawktan alırdım
  7. U

YouTube Da Sorun Mu Var ?

Deneme sürümünü kullanıyorum beleş
  8. U

YouTube Da Sorun Mu Var ?

Kaliteyi dusur ben 360 480 720 ve 1080p dısı izlemiyom kalite olarak 1780941763 Sizde 4 k izlemeyiverin bir süre kaliteyi dusurerek izle
  9. U

Mitsubishi Klima Model Önerisi

O klima 91 bin etmez bence o fiyatlara salon tipi alınıyor onu veren bi 10 bin daha verir 46-48 bin btulu klima alır
  10. U

Chat Gpt'nin Korkutucu Özelliği

Gemini kadınmıymış
  11. U

Aynı paraya denk geliyor nerdeyse ilerde pisman olursunuz sonra cok fark yokken alın gitsin
  12. U

Celeron Sisteme Çok Hafif Az Ram Harcayan Browser Önerisi

İsletim sistemin ney
  13. U

Evlenirken Sert Kayaya Çarpmak

İste kimisi memnun olur kimisi sikayetçi bunun hakkında flim gibi birsey vardı YouTube da gordum gecen
  14. U

Hangi OLED Monitörü Tercih Etmeliyim?

Niye 27 inc ben oled monitör alıyor olsam en az 32 inc alırım
  15. U

Gram Altın 6350₺'ye Düştü! Düşüş Devam Ediyor.

Olsun zaten okadar altını alanın sermayesi vardır parayı sadece altında bırakmaz baska yerlere de koyar
  16. U

Niye Mitsubishi 1780935323 Klimalara cok zam gelmis biz 24 bin BTU A++ plus klimayı 36 ya taktırdık 1780935428 90 bine salon tipi klima oluyor bunlar 18 bin btu 90 bin ustune bi 10-15 bin daha koy 46-48 bin BTU salon tipi klima al daha iyi
  17. U

Gram Altın 6350₺'ye Düştü! Düşüş Devam Ediyor.

4 bine düşerse uzun vadeli yatırım yapanlar atıyorum 100 gram alır altın ilerde 10-12 bin oldu diyelim 3 katı kâr yapar ve zarar etmesi için 4 binin altına inmesi lazım eğer öyle olursada ülkede herkes altın sahibi olur Gramı 4 binden 100 gram altın 400 bin yapar 3 katı 1 milyon 200 yapar daha...
  18. U

Chat Gpt'nin Korkutucu Özelliği

Bukim 1780931629 Buney
Geri