Arama sonuçları: *

1. 180hz peek

6 bin tl rekabetçi oyunlar için monitör önerisi

6 bine çıkabilirim en fazla üstünde bi monitör atmazsanız sevinirim.
  2. 180hz peek

Sizce ben mi farklıyım?

Harbiden hocam kıza doğru düzgün davranıyorum ben sana yazma demiyosam yazma demiyorumdur yazmanı istiyorumdur diyo engeli bastım direkt 1764414000 Aynen öyle bu yaşta o işe sevgililik denmez bence arkadaşlık gibi bişey
  3. 180hz peek

Sizce ben mi farklıyım?

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım öyle canım sıkıldığı için açtım konuyu hayatta benim hiç sevgilim olmadı şu zamana kadar yani tipten mi dicem o kadar kötü bi tipimde yok ortalama gibiyim yani dışarıdaki çiftlere bakıyorum hepsi tas kafa traşlar parlak yelekler bide kendime bakıyorum burda...
  4. 180hz peek

Üniversite e-kayıttan sonra yapılacak başka bişey var mı?

Evet reis eyvallah
  5. 180hz peek

Üniversite e-kayıttan sonra yapılacak başka bişey var mı?

Arkadaşlar e-devletten kayıt oldum üniversiteye bana 2025-yks yerleştirme elektronik kayıt belgesi gönderildi kayıt olmuş oluyor muyum? Başka bişey yapmama gerek var mı?
  6. 180hz peek

Keratokonusten dolayı göz kayması nasıl geçer?

Merhabalar ben keratokonus hastalıgından dolayı lazer ameliyatı olmustum bilenler varsa zaten hastalıgın bi tedavisi yok. Ameliyat sadece ilerlemesini durduruyor ameliyatı yaklaşık 2 yıl önce oldum ve 1 yıl sonrasında ameliyatlı gözüm hafiften kaymaya başladı doktora sordugumda ise “görmeyen göz...
  7. 180hz peek

Antalya kumluca nasıl bi yer?

Herkes köy falan demişte ilk defa duydum antalyada kumluca diye bir yeri 1756504785 Ne bilm ilk defa duyunca şaşırdım
  8. 180hz peek

Antalya kumluca nasıl bi yer?

Üni tercihim orası çıktı güzel bi yer midir yaşayan var mı googlede pek bir şey çıkmıyor da
  9. 180hz peek

Bu açılma büyür mü sizce?

Hocam açılma değil de beyaz yer biraz kalkmış
  10. 180hz peek

Bu açılma büyür mü sizce?

2 gün önce Aldığım dunk low da sinirimi bozan bişey oldu sizce bu açılma büyür mü ?
  11. 180hz peek

Üniversite ilk günü napılır?

Anladım
  12. 180hz peek

Yani en azından kıyafet serbest 1756411357 Teşekkür ederim bu arada
  13. 180hz peek

Garipmiş
  14. 180hz peek

Çok merak içerisindeyim şuan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  15. 180hz peek

Valorant vp kod girilmiyor

Kanka şakanın sırası değil gece 3 de yenilenicek
  16. 180hz peek

Valorant vp kod girilmiyor

Arkadaşlar kabasakal üzerinden kod aldım 2050 vp lakin kendi hesabımdan o kodu girip göndere tıklayabiliyorum ama kardeşimin hesabına girdiğimde o kodu girip göndere tıklayamıyorum yani kardeşimin hesaba vpyi alamıyorum ama kendi hesabıma alabiliyorum kardeşime yağmacı vandal alıcaktım bu hatayı...
  17. 180hz peek

Yardım Sınavdan kalmak istemiyorum

Hayırlı olsun reisim
  18. 180hz peek

Bi anda göğsümün ortasına ağrı girdi

Ahahahahah reis yani bende azaltmaya çalışıyorum önceden 5L gördüğüm oluyodu şuan 17 yaşındaydım da cocukken daha fazla içiyodum
  19. 180hz peek

Sigara kullanmıyorum ama kullanmıs kadar oluyorum şu kola yüzünden aynı sigara gibi bağımlılık yapıyo
  20. 180hz peek

Aynen ya azaltmam lazım günde 3L içiyorum belki gaz sıkışması olmuş olabilir mi sence?
Geri