Arama sonuçları: *

1. İcraKatibi

🔥İndirim Kahve Dünyası Tambol Çilekli Milföy Dolgulu 100gr 56 TL (2 Adet Alımda 28 TL)

ne ara bitirdiniz ya 1783839879 alt tarafı çikolata ya, 20-30 lira kâr etmek için sitede mi yatıyorsunuz abi
  2. İcraKatibi

Ddr5 E Geçtim ama Performans Artmadı

5600 den geçtim hiçbir fark göremedim
  3. İcraKatibi

diğer parçalar aynı altta yazanlar, 1440p de oynuyorum, expo actım, ram frekans profilini de actım 1783533118 expo ve pbo actım cs2 de gram fark olmadı
  4. İcraKatibi

cs2, horizon zero dawn, ghost of thusima, pubg 1783533013 evet
  5. İcraKatibi

Altta yazılı DDR4 sistemimden MSI B650 Tomahawk Wifi, Ryzen 5 7500F ve 16GB DDR5 ram'e geçiş yaptım fakat performans artışı olmadı. Geçiş yapmadan önce 4 farklı oyundan aldıgım fps değerlerini kaydettim, şu an ki sistemle kıyasladım değişen bir şey yok hala aynı fps leri alıyorum. Yapmam gereken...
  6. İcraKatibi

❌İndirim Bitti! Trendyol Kiğılı Mağazasında Geçerli 900/300 Kod

Satıcıyı takip edince ekstra 750 ye 75 tl kupon veriyor birleşiyor
  7. İcraKatibi

Çözüldü✓ Yük Altında PC Bir Anda Kapanıyor

iyi bi bilgisayarcıya götürdüm termal macunu hiç değişmemiş diyip mx 6 sürdü, 110 dereceye cıkan hotspot su an 70 i geçmiyor yük altında. Cevaplarınız için de teşekkür ederim
  8. İcraKatibi

çıkaramadığım vida yalama yaptı cıkarabilsem macunu sürerdim, yalama yapan vidayı bilgisayarcı cıkarabilir degil mi
  9. İcraKatibi

buradaki hotspor ve vram sıcaklığı hangi değerler oluyor
  10. İcraKatibi

gpu temperature 2 yazıyor onu bilemedim vram mi hotspot mu diye
  11. İcraKatibi

maliyeti ne kadar olur sizce?
  12. İcraKatibi

evet o ayaklarda bi temassızlık yaşadım kapatmaya calısırken, biraz düzeltmiştim ama tam kapanması için hafif bastırarak vidayı takmıştım, bu da furmark test sonucu
  13. İcraKatibi

daha dogrusu macunu süremedim çünkü vidanın birini açamadım, macunu yenileyemedim ve pedlere dokunmadım. Geri topladım sonra 1782074607 afterburnerda gpu temperature 2 değeri vram mi hotspot mu oluyor
  14. İcraKatibi

2 senedir sorunsuz kullandığım bir sistem, geçenlerde temizlemek ve macun yenilemek için ekran kartının içini açtım geri topladım fakat o günden beri yük altında pc birden kendini kapatıyor. Cok sık olmasada örneğin cs2 de 1 saat oynuyorum sonra kapanıyor tekrar acıyorum 40 dk oynatıyor tekrar...
Geri