Arama sonuçları: *

• Users: oxtx
  • Order by date
  1. O

Fener Lyon Macı Hakkında Yorumlarım

hocam greenwood da pres yapan oyuncu modelinden değil ama yetenekli olduğu icin ona tabii ki tolerans gosterilecek ama en azından senin sol bolgen orta sahan ve santraforun kesinlikle pres yapmalı güncel futbol boyle barca ve psg de en iyi oyuncular bile hayvan gibi pres yapıyor bence şuan herkes...
  2. O

ismail cok kotü hoca valla bizimkileride anlamıyorum zaten niye donüp dolaşıp hep aynı isimlere gidiyorlar
  3. O

hocam ismail kartal kukla aziz yonetiyor orası ayrı ama azizde de bence düşüncesi yıldızlarla şampiyon olurum der gibi artık futbol oyle değil azizde ismailde futboldan geri kalmış
  4. O

bir beşiktaşlı olarak soylüyorum inş gecer ama fener icin ikinci mac cok zor umutsuz bu oyunla bir kere soyle anlatayım ileride bir tane basan oyuncu yok vedatı izliyorum dili dışarıda resmen ayrıca uzun donemdir güncel futboldan uzak bir oyunla devam ediyor belki beşiktaştan kaliteli...
  5. O

Tanıdık biri ile ilk buluşma öneri.

hocam kızla nasıl ilerlemeyi sağladın aileler istemedi diye ayrılmakta biraz garip geliyor tabi sizin fikriniz
  6. O

Beşiktaş Uefa Avrupa Liginde Play-Off’Larda.

işte bu hocanın gelmesi bizim icin cok onemli ve asıl daha onemli olan yonetimin destek vermesi ben bu hocadan cok ümitliyim her zaman diyorum bir takımın yüzde 51i hoca hocamızda iyi cok şükür iyi takım kurulursa avrupada bile başarı yakalamamız zor değil şuan iyi takviyeler geliyor ama...
  7. O

Dusan Vlahovic İstanbulda!

vlahovic hayranıydım fiorentinadan juveye gitmesi benim icin hayal kırıklığı olmuştu o zaman cünkü cok büyük potansiyeldi şimdi beşiktaşıma gelmesi ve italiano ile beraber olması beni deli gibi mutlu etti dip not; prime donemindeki hocası italianoydu
  8. O

Toddan Üyelik Alıcam 12 Taksit Yapmaya Çalışıyorum Tüm Parayı Çekmeye Çalışıyor

hocam kredi kartı kullanımını mı bilmiyorsun anlamadım mantık oyle ya hani tutar neyse limitinden o düşer sende o kac taksite bolmüşsen ona gore odersin
  9. O

İlişki İstemiyorum Dedikten Sonra Sevgili Yapılması Aldatmak Olur Mu?

bende şunu anlamıyorum ayrıldıktan sonra nasıl arkadaş kalabiliyorsunuz hemde senin anlatımına gore samimide senin tavırda garip bana hocam
  10. O

Süper Lig Maçları En Ucuz Nasıl İzlerim

hocam en mantıklı iptv
  11. O

Arkadaşlarla 1 Tatil Ne Kadara Patlar

8 kişiye ucuza cok güzel ev ayarlarsınız maks 25 k gitsin hadi
  12. O

Sözel 17 K Sıralama Yaptım Mezuna Bırakmalı Mıyım

bolüm ne hocam
  13. O

Televizyon Önerisi 50 Bin TL Bütce

[H3 id='GRUNDIG+55GO975A+55inc+139+cm+4K+UHD+Google+Smart+OLED+TVUydu+Alcl']GRUNDIG 55GO975A 55inc 139 cm 4K UHD Google Smart OLED TV,Uydu Alıcılı[/H3] 1783761414 iffalcon banada cok mantıklı geldi 1783761437 neredeyse oled kalitesi verebilkiyor beğendim
  14. O

58 k ya tcl c6k var iffalcon nasıl bilmiyorum alınır mı 1783759769 galiba tcl le aynı marka gibi bir şey
  15. O

günaydınlar bana 50 k ya televizyon onerisi yaparmısınız
  16. O

❌İndirim Bitti! Gigabyte G27u 4k/Fullhd Monitör 12.799tl

biraz daha ekler oled monitor alırım
  17. O

House Of The Dragon 3. Sezon Başladı!

tr ne zaman geliyor
  18. O

❌İndirim Bitti! Braun Vücut Tıraş Makinesi 999TL

bende var ama hic kullanışlı değil
  19. O

İyiler Ölüyor Kötüler Yaşıyor

kardeşim başkaları hakkında yorum yapmak ne kadar kolay kimin iyi olup olmadığını allah bilir boşver sen karışma allahın işine
  20. O

Arac ici süpürge onerisi

arkadaşlar aracımı kendim yıkıyorum benzinlikteki süpürgeler falan cok dandik oluyor süpürge onerirmisiniz kablosuz olursa iyi olur
Geri