Arama sonuçları: *

• Users: oxtx
  • Order by date
  1. O

Motor arıza ışığı ve lastik basınc

arkadaşlar merhaba oncelikle dün arabayı calıştırken aniden motor arıza ışığı yandı bundan once lastiğim patlamıştı ve değiştirmiştim fakat basınc ışığını kapatmamıştım baya bir süre oyle kullandım sonrasında da işte motor arızası verdi ama aracta hic bir problem yok gibiydi sonrasında lastik...
  2. O

Tatlı fikri önerisi <3

süt helvası missss
  3. O

Ea fc 26 ön siparişi

hocam provizyon olmasın o
  4. O

Surekli para harcayasim geliyor.

hocam standı nereden aldınız ve fiyat alabilirmiyim
  5. O

Yazılım mühendisliği tercih önerisi

kankam yazılım mühendisliğini tavsiye etmem yapay zeka artık görüyor o işi daha potansiyel bölümlere baksan daha iyi bence
  6. O

Hangi Parfümü Kullanıyorsun?

tamamda şimdi ki kullanım kişiden kişiye değişir şuan genellikle deodarant kullanılıyor kirli vücut için ama olmadığında insanlar parfümde kullanıyor şahsen ben kullanıyorum
  7. O

Hangi Parfümü Kullanıyorsun?

ne alaka parfüm zaten avrupada insanlar yıkanmadıkları için kokmasınlar diye kullanılmış 17.yüzyılda falan özellikle fransada
  8. O

SELAMİN ALEYKÜM BEYLER İSİM ÖNERİSİ

hocam bu arada cengiz han türk kökenli değilde ordusunun çoğu türk hadi neyse de 1747001213 ilk başta allahım sağlık huzur içinde yaşatsın isim olarak benim oğlum olsa alparslan ismini çok seviyorum ismini alparslan yapardım ismimde tuğrul bu arada :D milliyetçilik ruhum kabardı
  9. O

Agızım Sureklı Sıcak

daha öncesinde de böyle hissediyormuydun yeni mi git bence doktora hocam
  10. O

Tuttu tutmadı oynayalım

tutmadı alttaki loser fenerli
  11. O

Gidilecek güzel doğa manzaralı mekanlar

arkadaşlar merhaba marmara bölgesinde önerebileceğiniz güzel doğa manzaralı kamp yapılacak mekan ?
  12. O

Javascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi

hocam bence beğen once bi kızda düşünce oluşsun sonraki storylere yorum yapmaya başlarsın :D
  13. O

TEK ADAMA MAHKÛM DEĞİLİZ..‼️

bu nasıl mantıksız bir cevap dondum kaldım
  14. O

Akıcı dizi film anime önerisi

çok sağolun aot falan izleidm
  15. O

Akıcı dizi film anime önerisi

akıcı aksiyonu bol dizi film yada anime arıyorum geçenlerde anime taraftarı olmasam bile solo leveling izledim baya beğendim öneri bekliyorum
  16. O

Bleach izlemeye değer mi?

bende anime fanı değilim başyapıtları izledim örn aot death note gibi ama geçenlerde solo levelinge başladım çok beğendim fight sahneleri falan gayet iyidi hikayeside fena değil ne izleyebilirim diye bakıyorum ilgimi çeken bir şey olmadı
  17. O

Hangisi daha uzun ömürlü

hocam piyasayı hiç bilmiyorum şuan ben geçen yıl ryzen 5 7500f ve 4060 ti yı 30 k ya almıştım
  18. O

Hangisi daha uzun ömürlü

pc tabii ki
  19. O

Airpods 4 alınır mı ?

bende var hocam ses kalitesi temiz baslar falanda güzel geliyor fakat dışardan baya ses alıyon benimkisi aktif gürültü engelleme yok ama olanlarında duyduğuma göre sesi pek fazla engellemiyor pro da puan 9-8 ise gürültü engellemede airpods 4 de puan 4 tür yani öyle
  20. O

7500f için en iyi ekran kartı.

orası öyle ama ben nvidia fanıyım
Geri