Arama sonuçları: *

• Users: efe11
  • Order by date
  1. E

10K Bütçeyle İkinci El Oyun Bilgisayarı Önerileri

kanka o fiyata amd ryzen 5 5600 yok sifiriyla ayni fiyata satiyorlar 1737498574 bulamadim kanka internette 3K adam daha pahaliya satiyor
  2. E

kanka 5600 b550 ekran karti da 6600 demis oyle dusunuyorum da mantikli mi sence
  3. E

kanka izledim de ben genelde csgo ve valorant oynayacagim icin islemci yuksek olsun yeterli diye dusunuyorum da pek fikrim yok bana detayli yardim lazim 1737497196 kanka bana biraz detayli bir sekilde yardimci olur musun bilgim az var bilmiyorum
  4. E

kanka gtx 1070TI daha iyi olmaz miydi ryzsn 5 5600 ile
  5. E

pc topluyorum pek anlamiyorum yeni basladim arastirmaya tahmini 10K civarina 2. el valo csgo2 ortalama fps de kaldiracak sistem parcalari onerir misiniz
  6. E

800-900bin TL arası araba önerisi

Hocam hyundai accent blue 1.6 crdi mode plus bakabilirsiniz hem ici rahat hem guzel araba bastin mi gider cok yakmaz otomatikleri sorunsuzdur tork konvertorlu yol tutusu iyi frenleri sağlam bakim yaptikca kullanirsin senin butceye gore 80K kilometrede bile bulursun 1736854511 Hocam honda civic...
  7. E

Uygun fiyatli 2. el pc toplamaya yardim eder misiniz

Arkadaslar universite okuyorum artik internet kafeye gitmekten sıkıldım kendime uzay montaj sadece valorant kaldirabilen ortlama 200-250 arasi en dusuk ayarlarda fps veren uygun butceli sistem onerisi olan var mi 2. el sistemlerden cok az anliyorum yeni yeni bilgisayar parcalari ogreniyorum...
  8. E

800-900bin TL arası araba önerisi

hocam model ozellik ne ariyorsun hemen yardimci olabilirim
Geri