Arama sonuçları: *

1. A

60K Bütçeye Hazır Sistem Önerebilir misiniz

Arkadaşlar yeni fiyat artışlarından sonra pclere bakmadım yazın başında 47kya aldığım pc şuan 75kya çıkmış o yüzden kendi bilgime güvenmiyorum intel işlemcili soğutması kuvvetli olan hazır sistem varsa güzel olur oyun ve yazılım işleri için kullanılacak yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. A

Laptop Önerisi Lazım

Cevap için teşekkürler hocam böyle 16gb ramli bi laptop var mıdır yoksa ne bilm 8gb yeter mi dediklerine göre yeter gibi geliyor ama 16ya geçince fiyat çok artıyo galiba
  3. A

Laptop Önerisi Lazım

Arkadaşlar selam ben kendime zaten güzel bir laptop aldım fakat şimdi başka birisi için laptop bakıyorum bilgim yok biraz bakındım ama buraya da danışmak istedim 20k 25k bütçe var gram oynamaz hatta 25k bile çok gibi Böyle sessiz ders yapmak için dizi izletmek için sunum yapmak için yani...
  4. A

Laptop Önerisi Acil Alacağım

sağol reis lenovo mantıklı geldi önemli bi sorunu yoksa alabilirim diye düşünüyorum
  5. A

Laptop Önerisi Acil Alacağım

30-40K arası bir bütçem var iş için kullanacağım yazılımdır edittir modeldir bu tarz işler için yüksek gereksinimli oyunlara gerek yok oyun çok oynayacağımı zannetmiyorum şuan iş için alıyorum üniversite içinde kullanacağım laptoplar hakkında hiçbir bilgim yok fakat sessiz bir laptop olursa çok...
  6. A

Boşta 60 Derece İşlemci Sıcaklığı Anormal mi

yani sıcaklıklardan dolayı diye aklımda biraz ama bi anda böyle olması benim kafama takılan şey bir şey yükledimde böyle oldu sanki gibi geliyo
  7. A

Kral ama macundan veya soğutucudan dolayı olsa en başından beri böyle olmaz mıydı?
  8. A

Bilgisayarı alalı 2 ay 3ay falan oluyor internetten aldım nasıl bir şey yapıldığına bakmadım montaj olarak ama bilgisayar 2 aydır falan boşta 40 derece 50derece çalışırken veya %20 kullanımda %30 kullanımda 60 70 arasında takılırken bu aralar bilgisayarda bir şey var bilgisayar boşta 60derece...
  9. A

1K Bandında Yeni Mouse Önerisi

Selam Önceki Mouseum Lenovo Legion M300S çok seviyodum çokta güzel gelmişti fakat şimdilerde mouseta bir sorun var sanki bi anda kablosu çıkıyor gibi oluyor 2 saniye sonra geri geliyor bu neden oluyor bunun çözümü varsa bunu söyler misiniz Mouse önerisi de alırsam iyi olur dediğim gibi Fiyat 1K...
  10. A

45000Tl Civarı Bütçeye Sistem Önerisi

tamamdır sağolun 1 2 haftaya falan bi sistem alacağım ona karar vermeye çalışıyorum hala
  11. A

öneri için teşekkürler bu twinmos markası hakkında biraz bilgi verebilir misin kral uzun ömürlü mü ileride sorun çıkartır mı çünkü internette diğerlerine göre ömrünün hızlı bittiğini okumuştum gamegarajda da genellikle bu markadan ssd ve ram var diye biliyorum o yüzden biraz çekingenim bu siteye...
  12. A

Selamlar, İyi Forumlar 45K Civarı Bütçem var Pc Almayı Düşünüyorum Hazır Sistem ilk önceliğim değil pc toplamak istiyorum hazır sistem önerileride olabilir tabi ama ilk önceliğim toplama olur ekran kartı Amd de olur Nvidia da olur elimde 2 tane sistem var...
  13. A

43K Bütçeye Toplama Pc Tavsiyesi

Hocam birde itopyanın adı çıktı o yüzden internetten alacağım ya biraz çekingenlik var ilk defa internetten bilgisayar alacağım sizin attığınız sitelerde güvenilirdir fakat itopyanın adı olduğu için ilk işim itopya ve incehesaba bakmak oldu o yüzden itopyadan baktım diyebilirim 1746550411...
  14. A

baktığım hazır sistemlerde benimle aynı şeylere sahip aynı fiyattı böyle almak daha mantıklı gelmişti 1746550241 zaten 2 3 hafta sonra alabileceğim amd ekran kartlarını neden istemiyorum bende bilmiyorum nvidia istiyorum sebepsiz ama amd de alabilirim almayacağım diye bir şey yok hocam sağolun...
  15. A

hocam bence bu kadar zorbalığa gerek yok ilk defa bilgisayar topluyorum kendimce bir şeyler yaptım buradan bilgi almaya çalışıyorum bilgilenmeye çalışıyorum ama neyse ve itopya istemek değil montajını yapamam kendim yakınlarda hiç montaj yapacak yer yok mahvetmekten korkuyorum her şeyi sadece...
  16. A

AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci Adet: 1 6.899,00 TL https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-7500f-37-ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am5-5nm-tray-islemci_u24333 Anakart MSI PRO B650M-B 6800MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI M.2 HDMI VGA USB 3.2 mATX Anakart Adet: 1...
  17. A

40k Civarı Bütçe Toplama Bilgisayar Parça Önerisi

benim değil yaşım çok büyük değil ödemeyi ben yapmayacağım
  18. A

Monitör dahil değil sadece kasa alacağım bütçeyi en fazla 42kya kadar çıkarabilirim sanırım kredi kartını bilmiyorum
  19. A

Olan bilgimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum kral çokta bilgim yok bir fikrim oluyor illa ama ne yapacağımı tamamen bilmiyorum o yüzden kafam yoruldu yani sisteme karar versem sipariş edebilirim fakat bir türlü karar veremiyorum
  20. A

Başka site bilmiyorum kral yoksa başka bi olayı yok
Geri