Arama sonuçları: *

1. Y

AMBİLİGHT SİSTEMİ EKRANIMI İZLİYOR ? GİZLİLİK İHLALİ ?

uğraşamam ben bununla çok zor 1736850937 daha gelmedi ürün yarın gelicek yarın atarım 1736931793 Arkadaşlar kaskpersy kullanıyorum eğer ekranımı izliyorsa ve bir yere ekran kaydını gönderiyorsa bunu anti virüs programı engellermi?
  2. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Arkadaşlar ben çok asılıyorum ondanmı kısa kaldım acaba
  3. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Güzel motive ettin sağol kral
  4. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

175
  5. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Karı kız
  6. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

İnşallah ya zaten ayakkabı ile 170 im ama ben bu kadar kısa beklemiyordum
  7. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Ne zamana uzarım
  8. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Hocam şaka tabii ki ama moralim çok bozuldu
  9. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Ya kafayı yiyecem gece gece Allah Allah kafama sıkacam ha 1736889126 Mezuranın yanlış ölçme ihtimali varmı
  10. Y

Boyumu ölçtüm kısa çıktı

Arkadaşlar ben kendimi 170 sanıyordum babam mezurayla ölçtü 168 çıktı kafayı yiyecem nefes alamıyom kendimi karı gibi hissediyorum çevremdekiler 170 cm di hatta onlardan 1 tık uzundum bu nasıl mümkün 1736888911 Yaşım 16 uzaması için ne yapabilirim
  11. Y

nasıl yani hocam sıfırdan yapamam siz ardunio programını mı kullan diyorsunuz?
  12. Y

hocam sağolasın sizce virüs programı gibi şeyler onu engellermi cahilim biraz kusura bakmayın 1736845458 yani benim ekran videomu sızdırmasını 1736845503 bizde zaten philips ambilight oled tv var ben kendi monitörümede yapmak istedim
  13. Y

Arkadaşlar temudan ambilight aldım aklımda bir soru var bu sistem ekrana göre senkron olduğu için ekranı sürekli olarak izliyormu yani gizlilik ihlali oluştururmu ve bunun uygulamasını indirmemiz gerekiyormuş kullanmak için...
  14. Y

Ambilight sistemi ekranımı izliyor? GİZLİLİK İHLALİ ?

Arkadaşlar temudan ambilight sekron ışık aldım daha gelmedi ama aklımda bir soru var bu sistem ekrana göre senkron olduğu için ekranımı izliyor sürekli olarak gizlilik olarak soruyorum eğer böyle ise büyük bir tehdit. 1736844259...
Top Bottom