Arama sonuçları: *

1. barbaross

Sstemim oyun oynarken kapaniuor

teknoloji şans işidir, ben ssd'den şüpheleniyorum. arkadaşınki de 1 yıllıktı
  2. barbaross

Kasayı açıp ekran kartının güç kablosunu sök tak yap, Bios’tan ramlerin oc iptal et standart olsun (bazen her ram her anakartta stabil çalışmıyor 4800mhz’de dene) Ram’i tek kanal kullanıyorsan kasaya baktığında sağ tarafta kalan slota takılı olduğuna emin ol Ssd arızalı denk gelmiş olabilir...
  3. barbaross

x16 olanı gen 4 yap
  4. barbaross

benim için sorunu çözmüştü, gen5 destekli anakartlarda yaygın bir sorun 1776509363 bi de ram'i 6000mhz sabitleyip işlemcide oc varsa onu da kaldır x3d işlemciler oc'ye güzel cevap vermiyor
  5. barbaross

X670E anakartta aynısını yaşadım, PCIE modunu auto'dan gen4'e sabitlemeyi dener misin biostan. Gen5 ve gen4 arasında geçiş yapmaya çalışırken sistemi resetliyor
  6. barbaross

MacBook Air m2 vs MacBook Neo?

Ödev, surfing, film izleme gibi işlere kullanacaksan ben olsam 32.000’e öğrenci indirimiyle neoyu alırdım. 2 yıl garantin olur eşeğin sağlam kazığa bağlı olur. M2 nispeten daha iyidir ama gidip render zart zurt yapmayacaksan neo öğrenciye fazla fazla yeter
  7. barbaross

30-35 bin tl hazır sistem önerisi

link aynı paraya DDR 5 var 1774804659 1300tlye upgrade edersin 1tb olarak
  8. barbaross

Arctis Nova 1P alınır mı?

Cloud iii kablolu bak
  9. barbaross

Kasa Önerisine İhtiyacım Var

Asus a21 plus güzel 1 egzoz 3 intake ile geliyor
  10. barbaross

RX570 - R3 3100 sistemde ne güncellenmeli?

oled monitöre harcayacağın 20k yerine biraz daha ekleyip ryzen 5 5600 + rx 9060 xt 16gb alsan oyun zevkini arttırırsın, bi tane de düzgün ips monitör almak lazım sonra elindekiler 60hz
  11. barbaross

Yardım Cod Mw 2019 Açılmıyor

aynısından ben de muzdaribim çözüm bulabilen var mı 1774186896 driverlar güncel yönetici olarak çalıştır ve tam ekran uyumluluk vs vs kapadım overlay olan her şeyi kapayıp denedim vanguard etkileyebilir diye riotla ilgili her şeyi sildim
  12. barbaross

Büyük kasa tavsiyesi

Malzeme kalitesi çok iyi, her tarafı sökülebiliyor, ben 4 tane thermalright fan ekledim argb tonları da uydu. Alacaksan kasanın argb olanını alman lazım
  13. barbaross

Büyük kasa tavsiyesi

Nzxt h6 flow aldım buz gibi calısıyor, ama sonradan bi egzoz üç intake eklemek lazım
  14. barbaross

Sistem kendini resetliyor

Bios ayarlarını fabrikaya döndürüp ram’e oc yapmadan, bir de pcie modunu auto’dan pcie 4.0 cek hocam. Ssd sorunlu da olabilir bi başka bilgisayara takıp denemek lazım
  15. barbaross

2500-4000 tl arası Mouse Önerisi

O kadar para basmana gerek yok bence ajazz 159 pro veya attack shark paw 3395 olan modellerden birini alıp geçin. Kalan bütçeyle düzgün bir mouse pad alınır
  16. barbaross

Gamepower sonic t80 alınır mı

Kaze q80 de bakabilirsin t80’in yeni sürümü gibi kulaklık askısı da var mendeburlemur incelemis ytbda
  17. barbaross

Ikinci el masaüstü pc alınır mı?

Fiyata göre güzel ama alırsan 8 daha ram ekle %10-15 performans ve stabilitede fark eder
  18. barbaross

🔥İndirim Amazon 5000 TL ve üzeri alışverişine 500 TL İndirim

Ben de gitar alacağım 6400 tl tutarı çalışan kod bilen var mı
  19. barbaross

Laptop Prizden Pile geçince çökmesi

msi center üzerinden ai engine özelliklerini kapatıp bir dene, pil ömrünü uzatıcam diye saçma sapan ayar yapıyor olabilir
  20. barbaross

Çözüldü✓ USB ÇIKARMA SESİ - DONMA - SİYAH EKRAN

pci-e auto'dan gen 4'e sabitleyince sorunum çözüldü. denedim birkaç gün sorun yaşamadım. teşekkür ediyorum
Geri