Arama sonuçları: *

1. I

Yeni Monitör ekran problemi

daha bugun aldım urunu of ya
  2. I

Yeni Monitör ekran problemi

Merhabalar yeni monitör aldım marka modeli şöyle: MSI MAG 242F 200HZ Fakat siyah ekranda özellikle bu tarz sıkıntılar var çok anlamıyorum bu işlerden IPS GLOW mu ışık sızması mı emin değilim bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim bir de ekran bir tık sarımtırak gibi ama anlamıs degılım.
  3. I

Ghost of Tsushima fps düşüşü ve ekran kartı kullanımı

hayır masasüstü ama ayak basmak istediğim konu ayrı bir anda düşen ve gpu kullanımı artan durumdan bahsediyorum kapatılıp acılınca düzelen bir mevzu
  4. I

Kusura bakmayın pek paylaşım yapmadım özelliklerim şunlar AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD 1765049394 AMD 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A620M-H-KINGSTON 16GB-512 GB SSD
  5. I

Merhabalar Ghost of Tsushima oyunu oynarken yaklaşık 40 dakika sonra fps düşüşü ve ekran kartı kullanımım artıyor resimde gördüğünüz birebir yerde 99 kullanım ve fps 55 60 lara kadar düşüyor fakat oyunu kapatıp açtığımda değerler normale dönüyor bunu neden yapar sıcaklık değerlerim de problem de...
  6. I

ÖSYM Yurt meselesi hakkında

Kendim İstanbul'da yaşıyorum fakat farklı bir şehirde tercih yapmayı düşünüyorum. Bu yurt meseleleri hakkında hiçbir fikrim yok. Sınavlar açıklandıktan sonra yerleşme zamanı nasıl tercih yapıyoruz yerleşme olup yurt çıkmazsa tercihimizi değiştirebiliyor muyuz?
  7. I

İşlemcimde termal macun yok

Hazır sistem topladım teslim almaya gittim ve tam o anda stok soğutucudan kule tipi hava soğutmalı fan monte etti arkadaş yani ilk çıkardı sonra taktı fakat bu sırada macun sürmedi. İşlemci sıcaklık değerlerim çok iyi fakat macun yok sanırım macunsuz kullanmak zararlı olur mu? 7500F işlemcim.
  8. I

Boşta ekran kartı kullanımı

Ekran kartım boş ekrandayken hiçbir şey açık değilken anlık olarak %100 ulaşıp 1 saniye sonra geri 0 düşüyor bu durum normal midir?
  9. I

Ekran kartı gereksiz ısınması

Merhaba, Gigabyte 4060 ekran kartına sahibim. Bilgisayar boştayken bu derecelere ulaşıyor. Fanları açıp 38 dereceye düşürüp fanları kapatıyor, birkaç dakika sonra gene 56 dereceye yükseliyor. Bu normal midir? Ekran kartım problemli olabilir mi?
  10. I

Çözüldü✓ Boşta Ekran kartı kullanımı

Ahaha bunu farketmemişim dediğiniz gibi masaüstüne alınca ekranı 0a indi teşekkürler
  11. I

indirme yapmadığı sırada %0 kullanıyor
  12. I

İndirmek gpu kullanımını aktif eden bir şey midir?
  13. I

Steamden oyun indirirken ekran kartı kullanımı %2-3 lerde seyrediyor. Bu durum normal midir? Normal şartlarda 0 olması gerekmez mi?
Geri