Arama sonuçları: *

1. K

750W Güç Kaynağım RX9070 XT İçin Yeterli Mi?

max 350-400 watt gpu. max 80 watt cpu. max 60-70 watt diğer parçalar tutsa yeterli
  2. K

Çözüldü✓ 3060 Tİ Isınma Sorunu

hocam sıcaklıkları paylaşırsanız daha iyi bir yorum yapabilirim ama. Bilgisayar ın işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yenilemeniz, Kasa aşağıda ise üste koymanız, Kasanın baştan aşağı temizliğini yapıp tozlarını süpürmeniz gerekebilir
  3. K

Windows Update yaparken "0x80070306" hatası

12'sinde gelen Windows 11 KB5063878 güncelleştirmesini yaparken 0x80070306 hatası alıyorum. Çözümü nedir?
  4. K

Logitech G435 alınır mı?

hocam kulaklık gayet güzel alınır. hepsiburada da iyizcio kullanılıyor mu bilmiyorum
  5. K

Logitech G435 alınır mı?

knk ben kullanıyorum. artıları, gayet hafif dışarıdada kullanılabiliyor kulağı rahatsız etmiyor. eksileri, bir süre sonra bazı usb portlarında fazla süre kaldığında cızırtı problemi oluşabiliyor, kulaklığın üstünde ki kafalık yerindeki çubuk tarzı şeylerden biri ben de kırıldı ki aynı sorunu...
  6. K

2K monitör artıları ve öneri

he bende 8 GB lık olan versiyon sandım 😀 o zaman o bütçelere Samsung viewsonic AOC markalarda 2k monitörler var. şu an link atamıyorum ama bu markalar diğerlerine göre daha iyi olur.
  7. K

BITFENIX Flow Rainbow kasasına alacağım işlemci soğutucu fan sığar mı?

çok rahatlıkla sığar. aynı soğutucuyu ben de zoko melody x kasasında kullanıyorum ve rahat sığıyor. bu kasa benimkinden de bir tık daha büyük 1755110736 işlemci de 5600 x bu arada
  8. K

hocam 3060 ti 8 gb lık bir ekran kartı o yüzden vram konusunda biraz sıkıntı çıkarabilir. minimum 10 gb lık bir ekran kartı daha iyi bir performans verir. yani yine oynatır ama düşük ayarlara alınsa bile çok yüksek bir performans beklenemez. hatta ara sıra fps droplar da girebilir
  9. K

O oyunlar için 2k monitör iyi olabilir. Ama öncelikle psu nun ve ekran kartının bunu desteklemesi gerekir
  10. K

IPhone 16 Pro mu alınmalı 17 mi?

iphone 16 pro 120 herz ve 3 kameralı olmasıyla daha avantajlı. iphone 17 ise 1 nesil daha yeni yani daha fazla süre güncelleme alması ile ve işlemcisinin bir nesil daha iyi olmasıyla daha avantajlı. bana kalırsa iphone 16 pro
  11. K

Çözüldü✓ 7500f + 5070 Sistem Önerisi

o zaman gayet iyi bir sistem hocam. şimdiden hayırlı olsun. ama sırf parçaları bu kadar yüksek almak için ekipmanlardan bütçe kıracaksanız yapmayın derim.
  12. K

Çözüldü✓ 7500f + 5070 Sistem Önerisi

ram i 32 gb yapabilirseniz daha güzel olabilir
  13. K

Çözüldü✓ R7 5700 fazla sıcak çalışıyor

bu sıcaklarda 120mm soğutucuya göre iyi bir değer 240mm olsa bile yine 75 lere kadar çıkabilir. herhangi bir sıkıntı yok yani kullanmaya devam edebilirsin
  14. K

Ryzen 5 3600 rtx 3060

gayet güzel bir sistem olur. ama 3060 ın 12 gb olanımı 8 gb olanımı olacak? olabilirse ti tabii ki daha iyi olur ama 12 gb olmasıda yine 8 gb a göre daha iyidir vram önemli artık gelecek içinde. aynı zamanda diğer parçalarıda yazarsanız iyi olur
  15. K

Yeni 4060lı pc düşük fps sorunu

PSU kaç watt ve markası ney?
  16. K

o zaman parça sağlığı doğrulaması yapmanız lazım. ekran kartı için furmak, ve daha önemlisi için CPU-Z testleri yapmanız lazım
  17. K

bios sürümü?
  18. K

ekran kartı driver ve windows update baktınız mı ?
  19. K

R5 5600 İçin soğutucu ve termal macun önerisi

bütçeyi çıkarabilirsen thermalright soğutucu bak hem içinden termal macunda çıkıyor. ben thermalright assassin spirit 120 plus v2 kullanıyorum aynı işlemci ile çok menmunum
  20. K

Çözüldü✓ RTX 3070, 7.000TL alınır mı

yapacağın masraflara 10 bine kadar çıkabilir. daha temizini o fiyata zaten alabilirsin. ve bulabiliyorsan lhr olması daha iyi olur çünkü genelde çoğu bu kartların miningli
Geri