Arama sonuçları: *

1. K

Sistemden çok fazla fan sesi geliyor

OCCT testi 3-4 kere yaptım. Yaklaşık 30 dakika bıraktığımda dahi hiç bir sıkıntı teşkil etmedi 1770729128 Bu testleri de hemen şu an yaptım. Birde konudan bağımsız bir sorum var, sizce Windows 11 e geçmeli miyim? Ara sıra fps droplar girdiği de oluyor sisteme ona göre söylerseniz iyi olur.
  2. K

Peki kesin olarak sorunu nasıl bulabilirim?
  3. K

hangi PSU yu önerirsiniz peki fp olacak şekilde. 500 watt kullanıyorum şu an ve değerlere baktığımda da yetiyor
  4. K

Bu videolarda ki ses çok büyük bir ihtimalle PSU bobinlerinden geliyor. Bazen de belli bir süre sonra kesiliyor fakat o durumda dahi yine fazla ses geliyor gibi. Yani diğer kıyasladığım sistemlere göre.
  5. K

Peki son tavsiyeniz ne olur bunu yapabilirsin dediğiniz. zaten büyük ihtimalle psu dan gelen coil whine sesi için onun fanını değiştireceğim onun dışında önerirseniz iyi olur
  6. K

Peki bir fan kontrolcü alabilir miyim sizce? kasa fanları için. İşe yarar mı?
  7. K

Ekran kartından kesinlikle değil onu biliyorum zaten 50 dereceden sonra çalışıyor fanları. Kulağımı yaklaştırdığımda da en çok sesin nereden geldiğini tam çözemiyorum. PSU bobinlerinden gelen coil whine seside bilgisayar açıldıktan 10 dk sonra felan kesiliyor.
  8. K

Sistem boştaykende diğer kıyasladığım sistemlere göre yine biraz daha fazla ses çıkıyor. Ama oyun oynarken diğer sistemlere göre 2-3 kat daha fazla ses geliyor ancak onlarda molex fanmı kontrolcümü belli değil.
  9. K

İşlemci maksimum 70 derece görüyor. Ve dediğiniz gibi kasa fanları molex.
  10. K

rpm kontrolünü nereden yapabilirim? işlemcininde işlemci soğutucusununda garantisi var. Sadece ekran kartı 2. el. Ve işlemci, ekran kartı, işlemci soğutucu, kasa sonradan değiştirilme. Ram psu gibi parçalar öncedende vardı. sadece dediğim parçalarla değiştirdim.
  11. K

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu. BİOS da sadece sessiz ayarına alabiliyorum o da çok bir işe yaramıyor. Fan kontrolcüsü yok.
  12. K

PSU fanından sonra en çok ses işlemci soğutucudan geliyor gibi GPU fanları 50 dereceden sonra çalışıyor.
  13. K

Hocam PSU dan coil whine sesi geliyor videoları bırakıyorum: Ama onun dışında bazen bu PSU fan sesi kesiliyor ve fanlardan normal ses geliyor ancak bu seste fazla gibi yukarıdada daha detaylı biçimde yazdım
  14. K

Şimdi şöyle; PSU dan net coil whine sesi var. İşlemci fanı Thermalright soğutucu direk kasanın genel sıcaklıklarıda iyi. Kasa fanı yerini tam olarak anlayamadım. GPU fanlarıda 50 dereceden sonra çalışıyor yine çok aşırı sesli değil. Asıl ses PSU ve İşlemci fanından geliyor gibi ama kasa...
  15. K

Sistemim aşağıda yazılı şekilde. Tavsiyelerinizi bekliyorum. RAM 8+8 16 GB. 240+120 SATA SSD 500 GB HDD. RX 6700 8 GB. B450. Ryzen 5 5600T. Thermalright soğutucu. Kasa Zoko Melody X. Gametech 500 watt 80 plus bronze psu
  16. K

RX 6700 ile Valorant'ta FPS düşüyor

Oyun Alpin ssd de kurulu. Sadece windows Sandisk de
  17. K

RX 6700 ile Valorant'ta FPS düşüyor

Valorant oynarken oyunum donuyor. Sistemim altta yazılı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. RAM 8+8 16 GB. 240+120 SATA SSD 500 GB HDD. RX 6700 8 GB. B450. Ryzen 5 5600T. Thermalright soğutucu.
  18. K

750W Güç Kaynağım RX9070 XT İçin Yeterli Mi?

max 350-400 watt gpu. max 80 watt cpu. max 60-70 watt diğer parçalar tutsa yeterli
  19. K

Çözüldü✓ 3060 Tİ Isınma Sorunu

hocam sıcaklıkları paylaşırsanız daha iyi bir yorum yapabilirim ama. Bilgisayar ın işlemci ve ekran kartının termal macunlarını yenilemeniz, Kasa aşağıda ise üste koymanız, Kasanın baştan aşağı temizliğini yapıp tozlarını süpürmeniz gerekebilir
  20. K

Windows Update yaparken "0x80070306" hatası

12'sinde gelen Windows 11 KB5063878 güncelleştirmesini yaparken 0x80070306 hatası alıyorum. Çözümü nedir?
Geri