Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Corsair HS55 Kulaklığım Çatladı ve Kırıldı

Dayı baktım da değişim yapan biri var ama önceden yapmış,yeni yapmaya çalışanlara türkiyede kargo sorunu var fln denmiş,hani bilmiyorum şuan nasıl ama sen zaten arkadaşın vasıtasıyla durumu kotarmışsın hayırlısı olsun dostum.
  2. M

Yardım Corsair HS55 Kulaklığım Çatladı ve Kırıldı

Dostum corsaira mail atmanı öneririm diğer forumlarda yapan arkadaşlar var sorgusuz değişim yapıyorlar eğer garanti kapsamındaysa
  3. M

Corshair HS65 nasıldır?

valla bilemedim dostum sorunun ne açılması lazım normalde ama istersen sen de yeni konu açabilirsin bu konu hakkında ya da forumlarda bak aynı sorunu yaşayan var mı bilemedim yani benden bu kadar geliyor.
  4. M

Corshair HS65 nasıldır?

kral dediğim gibi fps için önemsiz bir şey hatta kullanmasan daha iyi ses kasarsın ama benim bildiğim hikayeli oyunlarda ya da müzik dinlerken fln atmosfere sokuyor böyle oyunun içindeymiş gibi ya da bir sahnedeymiş gibi duyuyorsun sesleri.Bende farkını tam olarak deneyimlemedim zaten ilk gaming...
  5. M

Corshair HS65 nasıldır?

kral final yoğunluğundan geç cevap veriyorum kusura bakma.O kutudan çıkan kod razerın uygulamasına girebilmen için benim bildiğim yani telefondan okut qrı tam anlamadım onu ama kod çıkması gerekiyor kutudan razerin uygulamasını kurduktan sonra kod istiyo girmek için o kodu kullanarak giriş yapıp...
  6. M

Corshair HS65 nasıldır?

kral 7.1 surroundı aktif etmen için kutusunda gelen usb aparatı var onu takman gerekiyor yani ya öyledir ya da dolby atmos destekliyordur.Dolby atmosu kurup üstünden yapıyorsundur deneyebilirsin dolby atmosu yani hikayeli oyunlarda zevk verir sana ama fps oyunlarında sesleri dağıtıyo rakibin...
  7. M

Corshair HS65 nasıldır?

mikrofonunda dip ses var deniyor bilmiyorum ama peki oyunda rakibin konumunu belirlemede nasıl acaba ve müzik dinlerken keyif veriyor mu fps oyunları oynuyorum ve müzik dinliyorum her iki etkinlik için uygun olan kulaklık lazım bana
  8. M

Corshair HS65 nasıldır?

Corshair hs65 almayı planlıyorum fakat birkaç model arasında kararsız kaldım.Hyprex cloud stınger 2,artics nova 1,blackshark 2x ve hs65 bu kulaklıklar arasında düşünüyorum hs65e mikrofonu iyi olduğu için daha yakınım ama oyunlarda rakibin tam olarak nereden geldiğini,nerede olduğunu vs bilmek...
Top Bottom