Arama sonuçları: *

1. K

İphone 16E vs Galaxy S25 vs Xiaomi 14

1. 16e demiş arkadaş 2. kendiside gptye sorabilirdi kağıt üstündeki verileri soruya gelecek olursak s25 aralarında en mantıklısı. eğer eko sistem kuracaksan iş değişir 16e en kötüsü aralarında. kamerası cart curt rezalet zaten içindeki wifi çipide çöpplenin ilk modemi. denemeye değmez 2.elde...
  2. K

🔥İndirim Lenovo Legion Tab 22.499 TL

oyuncu tabletinde neden ekran büyük olsun ki? zaten 4 5 parmak oynamıyor mu tablet oyuncuları ekstra zor olur ideal gibi bu boyut bataryada haklısın ama. daha cok alan sığdırılabilirdi belkide soğutma odacığına ayırmışlardır teardownla bakıp araştırılırsa cıkar sonuçlar ztn
  3. K

NOTHİNG CMF BUDS PRO 2 1999 TL

geçen hafta almıştım süper bassları gereksiz aşırı fazla defaultta bile ama ben bass seven biri olarak mutluyum basslardan saçma frekans sesleri gelmiyor. genel olarak iyi yanlarını yazmaya üşendim kötüleri yazcam 1. gpt entegrasyonu var ama sadece nothing telefonlarda benim için -1 2. malzame...
  4. K

🔥İndirim Samsung S25 44.139 TL

max fe verirler. veya 3 4k indirim gw7 veriyorlardı ilk cıktığında
  5. K

Yurtdışı İphone alınırken nelere dikkat edilmeli?

kimse niye cevap vermemiş konuya :D normalde cok fazla uğramam şanslısın elim kaydı girdim :D 12k orjinal parçası değiseni (batartya hariç o değisilebilir orjinaliyle) alınabilir 9 ay kullanıp geri kalan ayı nasıl idare etceksin? ekstra ipphone 6 fln alman lazım yurt içi hatta minimum 7 plus...
  6. K

Yurtdışı İphone alınırken nelere dikkat edilmeli?

12 13 için değmez öncelikle. minimum 14 pro falan olsa evet yd değer diyebilirdik. alırken kapalıda olsa aldıktan sonra orda kutusunu açmanı öneririm. güvenlik kilidini sökmeden açabiliyorlar. parça değisimi var mı yok mu di,ye Parçalar ve Servis Geçmişinden kontrol etmelisin batarya sağlığıda...
  7. K

Android Xiaomi telefon, kulaklık kullanıyorum hangi saati almalıyım?

hiç fikrim yok hocam. muhtemelen universal kordon desteklidir.
  8. K

Laptopumu Soğutamıyorum Yardım

undervolt atın fps cok düsmez
  9. K

düz android telefoon oluyor https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xiaomi-watch-2-akilli-saat-silver-1236995.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=psm-other%20epey&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&pfx=102f9e3a3d1731b53c715bfec2b63a&utm_term=102f9e3a3d1731b53c715bfec2b63a
  10. K

xiami watch 3 wear oslu ama 1 1.5 gün gidiyo sarjı
  11. K

🔥İndirim Dyson v15 en iyi fiyat garantisi 24.999 TL peşin fiyatına 9 taksit

yürüyen külüstür evet submarine daha doğru düzgün yerdeki pekmezi silemiyo ve sadece ileriye doğru kullanmak lazım geri götürünce ara sıra döküyo xD
  12. K

🔥İndirim Dyson v15 en iyi fiyat garantisi 24.999 TL peşin fiyatına 9 taksit

aşırı kalitesiz bence dyson v12 ve submarine kulllanan arkadaşlarla bizim philips aqua trio 9k ile karşılastırdım cidden rezalet yani para veren net kültür kölesidir. birde üstüne daha ucuz kendisinide temizliyor. aşırı külüstür, ha kültür kölesi insanlar alabilir
  13. K

Bu ssd anakartıma olur mu?

evet stok soğutucunun o 2 mandalı kırılcak gibiydi o baya zamanı kaybettirdi. neyse hocam sağolun yardım için
  14. K

bende öyle düşündüm anakart değiştirmek zorunda falan kalırım diye. zaten bu pcyi 3 sene kullanacağım ve açıkcası işimi gördüğü için birdaha değiştirmekle uğrasmak istemiyorum. laptopumdaki hi level ultra seriesi cıkartsam buna taksam olur mu? sata ssd takmak zor mu? pearless assasini takmam 4...
  15. K

oyun için kullanacağım. sata ssd iş görür mü? önceki laptopm baya eski birşeydi ama sata ssd ile ooyuna giriş hızlarımdan falan okaydim yani. sata ssd bu anakarta uyumlu 1. 1.5k civarı önerrniz var mı? önemli olan depolama oyun için hızıdas düsük olmasa yeter
  16. K

ben depolama alanına bakarak seçtim :D parasına değil 1736936586 şimdi sata ssd mi almam lazım? öneriniz nelerdir?
  17. K

ne yapmamı önerirsiniz hocam cahilim buanakar ve ssd işinden. depolama alanım yetmemeye başladı
  18. K

m2 ssd var hocam kioxia exercia plus var gen 3 falan yazıyor 1736936338 https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-exceria-plus-g3-1tb-nvme-gen4-m-2-sata-ssd-r-5000mb-s-w-3900-mb-s.html bundan
  19. K

tüh orası dolu sanırım ana ssdm nvme cünkü. sata ssd mi almam gerek?
Geri