Arama sonuçları: *

1. K

Bu ssd anakartıma olur mu?

evet stok soğutucunun o 2 mandalı kırılcak gibiydi o baya zamanı kaybettirdi. neyse hocam sağolun yardım için
  2. K

bende öyle düşündüm anakart değiştirmek zorunda falan kalırım diye. zaten bu pcyi 3 sene kullanacağım ve açıkcası işimi gördüğü için birdaha değiştirmekle uğrasmak istemiyorum. laptopumdaki hi level ultra seriesi cıkartsam buna taksam olur mu? sata ssd takmak zor mu? pearless assasini takmam 4...
  3. K

oyun için kullanacağım. sata ssd iş görür mü? önceki laptopm baya eski birşeydi ama sata ssd ile ooyuna giriş hızlarımdan falan okaydim yani. sata ssd bu anakarta uyumlu 1. 1.5k civarı önerrniz var mı? önemli olan depolama oyun için hızıdas düsük olmasa yeter
  4. K

ben depolama alanına bakarak seçtim :D parasına değil 1736936586 şimdi sata ssd mi almam lazım? öneriniz nelerdir?
  5. K

ne yapmamı önerirsiniz hocam cahilim buanakar ve ssd işinden. depolama alanım yetmemeye başladı
  6. K

m2 ssd var hocam kioxia exercia plus var gen 3 falan yazıyor 1736936338 https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-exceria-plus-g3-1tb-nvme-gen4-m-2-sata-ssd-r-5000mb-s-w-3900-mb-s.html bundan
  7. K

tüh orası dolu sanırım ana ssdm nvme cünkü. sata ssd mi almam gerek?
  8. K

eminsiniz dimi hocam. cünkğ gptye sorunca anakartında 1 tane nvme yeri var diyor 1 tanede nvme var sadece zaten. ondan buraya danışmak ve tam emin olmak istiyorum. ekstra çevirici falan para ödemek istemiyorum
  9. K

Konuyu yanlış yere açtıysam affola https://www.incehesap.com/kingston-nv3-snv3s-1000g-1tb-6000-4000mb-s-gen-4x4-nvme-ssd-disk-fiyati-74238/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.92 anakartım h610 m h v2 1 tane nvme sata ssd gen4 veya gen5 takılı
Top Bottom