Arama sonuçları: *

1. E

Yardım ACİL YARDIM DİSKİM YABANCI OLDU

Paket adı geçersiz hatasını aldım ne yapmam gerekiyor?
  2. E

Yardım ACİL YARDIM DİSKİM YABANCI OLDU

arkadaşlar merhaba bugün format attım bilgisayara yoğunluktan dolayı bir açıldı 1Tb diskim yok hemen yöneticiye baktım Dinamik ve yabancı olarak görünüyor yabancı diskleri al diye bir seçenek var tıklarsam veri kaybı olurmu gerçekten önemli bilgilerim var cevaplar için teşekkür ederim şimdiden
  3. E

Windows 8.1 Saf İso dosyası arıyorum acil!

Vallaha çok teşekküre ederim reis Allah yolunu açık eylesin duamı aldın :)
  4. E

Çok uçuk fiyatlı olmamak şartıyla mouse arıyorum Destekleriniz için teşekkürler

Bilmiyorum kanka ama inan 1-2 yıldan sonra bunlar hızların yarısına düşerler belkide içinde çinde üretilen klasik iyi bir tasarıma sahip olmayan çipler var her 2 mouseda da
  5. E

Modlama işinden anlamıyorum hocam maalesef tek isteğim orijinal iso ama Microsoftun kapitalist davranışından dolayı dolandırıcılar fayda buluyor genellikle virüslü oluyor
  6. E

Modding Acil Windows 8.1 orijinal iso dosyası gerekiyor

arkadaşlar biliyorsunuz ki desteğin kalkması üzere Microsoft isoyu kaldırdı ve orijinal bir iso gerekiyor olan yükleyip atabilir mi lütfen?
  7. E

Çok uçuk fiyatlı olmamak şartıyla mouse arıyorum Destekleriniz için teşekkürler

Kanka ne ucuz mouse arıyorsan sade ve kaliteli almanı öneririm özellikle Microsoft mouseler gerçekten kaliteli ve uygunda ikinci eldende oldukça fazla var oradan seç beğen al bence bu yeni desenli mouseler 2-3 yıl sonra üzerindeki desen gidiyor ve kablolar artık gerçekten çok kalitesiz...
  8. E

Arkadaşlar merhaba maalesef destek bittiği için Microsoft orijinal isoyu kaldırmış bir yerden indirdim geçen günlerde oynanmış olduğunu düşünüyorum sürekli bir yerden sıkıntı çıkıyor Lütfen microsoftan indirip elinde bulunanlar bir linke yükleyip yayınlayabilirmi? Gerçekten çok ihtiyacım var
Top Bottom