Arama sonuçları: *

1. S

Araba aldım ama hiçbir bilgim yok

öyle yapıcam mecbur gram anlamam zaten
  2. S

135bin km hersey yapili dedi ama muayene vs. De geldi 1736984161 Anladim 20 yasinda toy bi cocuga iyice kitlerler o zaman yetkili servise danismak en iyisi o zaman aklim kalmaz en azindan
  3. S

Valla pek iyi seyler duymadim ama artik sansima iyi biryer denk gelirse
  4. S

Otomatik acemi olmama rağmen kötü olduğumu düşünmüyorum fazla hız yapan sollayıp kaçan biri değilimdir zaten
  5. S

su zamanda güvenemiyorum ki kimseye 1736981376 artık kime götürürsem diyeceğim blöf atarak soracağım artık zaten sağlamda sen yinede bak tarzı
  6. S

işte ondan korkuyorum şimdi sıfır olarak sanayiye gidersem ne varsa kitlerler 1736980520 Anlayamam tabii ki sanayiye bende götürmek istemiyorum ama yetkili servisler arasında çok uçurum fiyat farkı dediler korkuttular beni
  7. S

ford ustasına götürücem komple artık ne kadar kitlerse
  8. S

önceki sahibine sormam gerek sanırım en son ne zaman değişmiş 1736978923 eniştem var olmadı onla gidicem her turlu geçirecekler gibi ama
  9. S

herhangi bir şekilde tespit etme şansım var mı yoksa usta mı gerek
  10. S

anladım teşekkür ederim baktımta pek videosu yok arabanın adam akıllı bunlar dısında zaten pek bırsey kalmıyor galiba 1736977436 malesef arabayı alırken masrafları göze aldım :S trigeri araştırda biraz motorun soğutma sistemiyle mi alakalı 1736977611 teşekkürler 4 olursa çok mu oluyor?
  11. S

Valla sormaya utanıyorum ama söylediklerinizi bilmiyorum bile antfriz dediğiniz radyatör suyu mu? Yağıda kaputtan kontrol ediyoruz galiba seviyesi mi önemli
  12. S

Neden? sanayi daha mi iyi? Sanayide de geçirirler gibi
  13. S

Olmadı öyle yapıcam yoksa bu internette öğrenilecek şeyler değil galiba
  14. S

Merhabalar 20 yaşındayım yeni araba sahibi olduk ama tek bildiğim nerdeyse sür git. Bu zamana kadar hiç araba tecrübem olmadı ehliyetim var ama. Sürmeye bile yeni yeni alışıyorum. Araba Ford Fiesta 2016 1.6 titanium. Araba hakkında hiçbir bilgim yok yani bakımları nelerdir haftalık mı aylık mı...
  15. S

Fotograf veya video içerisindeki bulanık yazı nasıl netleşir?

Elimde bir fotograf ve video var bir arabanın plakasını ögrenmek için çektiğim ama kaliteden hiç okunmuyor var mı bunun çözümü. Biraz uğraştım ama hiç netleşmedi pek çözümü olduğunu sanmıyorumda yine de sormak istedim.Park halindeki arabaya vurup kaçan kişidir kendisi.
Top Bottom