Arama sonuçları: *

1. F

HDMIDAN TYPE C DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÖNERİSİ

Selamlar bende ps5 var onun görüntüsünü ipad proma aktarmak oradan oynamak istiyorum ya da ipad proda bir video açıp televizyona aktarmak istiyorum bunun için hdmidan type c adaptörü yeterli olur mu? Çalışır mı?
  2. F

Ethernet bağlantım koptu

Bugün bilgisayarda müzik dinlerken bir anda internetim kesildi geri de gelmedi bilgisayarda kablosuz internet yok sadece lan kablosuyla çalışıyor kasada sarı ışık yanıp sönüyor internet kısmında ama bağlantı yok
  3. F

Düşük fps aldığımı düşünüyorum

hocam 120 100 sabit alayım bari droplar bitiriyor beni sinir oluyorum
  4. F

Düşük fps aldığımı düşünüyorum

Ryzen 5 5500 RX 6650XT 16GB RAM olan bir sistemim var cs2 de sabit 165 fps göremiyorum ve oyunda gerçekten sık sık fps drop yiyorum bunun bir çözümü var mıdır? hard bi reset atsam falan çözülür mü lütfen yardımcı olun
  5. F

2-2.5k arası kulaklık tavsiyesi

Razer Blackshark V2X almayı düşündüm ama fiyatlara zam gelmiş beklesem indirime girer mi yoksa onun yerine Steelseries Arctis Nova 1 alsam beni üzer mi?
  6. F

RX7700XT ekran kartına işlemci önerisi

Anladığım kadarıyla herkes 7700x e gerek olmadığıni söylüyor ekran kartını RX7800XT 16 gb ye yükseltip ekran kartını 7500f ya da 7600 yapsam olur mu?
  7. F

RX7700XT ekran kartına işlemci önerisi

AMD nin işlemcilerine pek hakim değilim yeni bilgisayarımda R7 7700X almayı düşünüyorum başka bir öneriniz var mıdır
Geri