Arama sonuçları: *

1. L

DA2 Yeni Sistemle ilgili

Sistemin çıktığı hali gayet güzel pişman olmazsınız
  2. L

Yanlış seçim yaptım 5700xt yi seçtim

Öncelikle geçmiş olsun itopyayı rahatsız edin fakat hızlı bir sonuç alıcağınızı düşünmüyorum onun dışında yabancı kaynaklar 550 watt ile daha yüksek tdp değerli sistemleri bile sorunsuz şekilde test ediyor 550 watt 1080p için yeterli olabilir 2k 4k açarsanız sistem kendini kapatır ama ben 1080p...
  3. L

Herkes internet hızlarını paylaşabilir mi?

Türknet mobil değerler pcde 95download 50upload alıyorum aylık 75tl :)
  4. L

Yardım MSI Atlas Mystic Ekran Kartı Tutucusunun Kablosunu Nereye Takıcam

tam olarak nerde o 3 pingli rgb girişi attığım görselden gösterebilir msiniiz
  5. L

Yardım MSI Atlas Mystic Ekran Kartı Tutucusunun Kablosunu Nereye Takıcam

MSI Atlas Mystic Ekran Kartı Tutucusu MSI B 450M-A Pro Max Anakartta Nereye Takıcam Görselleri Ekledim Anakart Görseli de Var Lütfen Onun Üzerinden İşaretleyerek Gösterirmizisin 1591110074 Lütfen Görenler Güncel Tutabilir mi Bilgiye Ulaşamadım
  6. L

Yardım Bu Kablo Anakartta Nereye Takılıyor

msı b 450m a pro max ekran kartı tutacağı msı atlas mystıc argb
  7. L

unuttum bir alttaki mesajda yolladım 1591109283 güncel tutar mısınız hiç bir bilgi bulamadım
  8. L

msi ekran kartı tutacağını anakartta nereye takmam gerekiyor görselleri attım anakartın görselini de attım anakarttın üzerinden daire ile gösterip yollar mısınız 1591109046
  9. L

Frisby 650W PSU alınır mı?

Psu olabilir fakat bu devirde 1050ti çöp bütçe belirtin
  10. L

Monitör Nasıl? Sizin önerileriniz

27 2k 60hz almanız sizin gibi bir kullanıcı için daha iyi olur
  11. L

İtopya’dan ürün alanlar memnun mu? Kaç günde gelir? İptal süreci nasıldır?

23 Mayıs 15:00 suları teknoking 2 aldım 29 mayıs ta kargoya verildi maili geldi 1 haziran yani bugün sabah ups yi aradım dediler ki onlar barkodu basınca kargo teslim edildi maili atıyorlar daha bize teslim edilmemiş yine bugün 14 suları UPS den mail aldım kargonuz satıcıdan alındı 2 mayıs yani...
  12. L

Display port ile HDMI arasaında çok fark var mı

Hdmi ın da displayportun da sürümleri var bir tablosu mevcut araştırsan bulabilirsin ama dp öneririm daha güncel teknoloji
  13. L

İ3 9100f CS:GO Performansı

Adamlar seni düşünüp doğrusunu yazmış hadi işlemci bir şekil oldu o ekran kartı en çöp ekran kartı
  14. L

Vatan hazır sistem (teknoking2) benzer sistem

Teknoking 2 ilk çıktığınsa almanız lazımdı vatandaki amd sistemler hep elde kalmış tek kanal 16gb ram takıyorlar çift kanal ramin önemi çok büyüktür sistem tam performans çalışmaz
  15. L

Teknoking 2 ye çok benzer ben de teknoking2 aldım kesinlikle aşırı ısınmaz kasa önemli tabi hava akışı vs. Ama ekran kartında ısınma gibi bir problem yok f/p on numara ekran kartı işlemci konusunda hız aşırtma merakınız yoksa gayet yeterli olur takılmayın parçalar güzel fakat ram tek kanal galiba
  16. L

BU SİSTEM OYUN OYNATIRMI ??

O sistemi almanı önermem ram tek kanal 16gb sistemi tam performans çalıştırmaz
  17. L

Link açılmadı ve o seri ısınmıyor
  18. L

BU SİSTEME BU MONİTÖR

Kesinlikle vasat 75hz alıcaksın ilerde satıp 144hz almak istediğinde büyük zarar edersin 75hz in hiçbir mantığı yok
  19. L

BU SİSTEME BU MONİTÖR

75 hz vasat bir değer kesinlikle 144 alın en kötü 100 liraya eski monitör al bilgisayarcıdan bir sonraki ay 144 hz alırsın 6k lık bir sisteme kesinlikle 144hz o kadar para veriyoruz baktığımız şey monitör benim düşüncem bu
Geri