Arama sonuçları: *

1. S

Bu sistem toplanır mı sizce?

Bütçem ekran kartı psu ve m2 hariç 30-35k. Elimdeki 3060 ve 550w psu'yu kullanıp 2sini de 5000 serisi çıktıktan bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Aşağıdaki gibi bir sistem topladım sizden ricam neleri değiştirmeliyim sizin ekleme çıkarma tavsiyeleriniz neler olur ve kasa, psu, anakart ve...
  2. S

Gaming gecesi yapan sitedeki işlemcinin normalden pahalılığı

Merhaba bugün toplayacağım sistem için belki indirime düşer diye gaming gecesini bekliyordum ve düştü de 9800x3d ama olaya bakın ki tıklayınca sitede fiyatı 25.899TL ama akakçeden baktığımızda en ucuza şuan kutulu hali 23.999TL e zaten var kaç TL'ye düşeceğini çok merak ediyorum. Ayrıca 7800x3d...
  3. S

AM5 x3d sisteme geçiş için tavsiye (hangi parçaları tutabilirim)

Şuan 7800x3d ile 9700x arasında kaldım ama sanrım 7800x3d seçeceğim gibi duruyor
  4. S

yine de yükseltmek istiyorum sağlam bir sisteme geçmek istiyorum ileride ekran kartını koyarım ama şuan bu sistemi toplayayım kafam rahat olsun fiyatı arttı o oldu bu oldu düşünmeyeyim
  5. S

Çok zorlayacak şeyler oynamıyorum sadece bdo ve knight online oynuyorum knight da işlemciye yönelik çalışıyor ekran kartını değiştireceğim ama ileride şuan için toplayabildğim sağlam bir x3dli sistem yapmak istiyorum. 1737114598 Bütçeden kısmak için ekran kartını ve m2 i tutmam şart
  6. S

Merhaba, Şuanki sistemimi am5'e geçirip x3d bir işlemci kullanmak istiyorum ama kafama takılan bir şeyler var. Şuanki sistemde 3060 ekran kartım var bunu şuan değiştirmek istemiyorum uzun bir süre sonra tabii ki değiştirebilirim ama en azından onun bütçesini de yeni sisteme yatırmak istiyorum...
Top Bottom