Arama sonuçları: *

1. A

yük altındayken ping sorunu

upload yaparkenki pingi nasıl düşürürüm ?
  2. A

canlı yayındayken düzensiz ping hareketliliği

https://prnt.sc/aJgsaSnnYptF modem hız değerlerim bu şekilde yayın açtıgımda oyunda düzensiz aşırıya kaçan sabit olmayan ping değerlerini goruyorum uploadım 8 bitratei 3k lara kadar dusurmeme rağmen ping değerlerim hala düzensiz bu pingi nasıl sabitlerim sorun nedir nasıl çözülür ?
  3. A

flaş ile windows kurulum

flaş ile windows kurulumu yapacagım fakat imzalanmış hiçbir aygıt bulunamadı yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun diyor 3kez yenıden sılıp yukledım wındowsun sıtesınden
  4. A

Bitmeyen internet kopması

1yıldır yaklaşık turknet kullanıyorum son 4,5aydır günde ortalama 2dk suren ınternet kopmam mevcut son 2aysa nerdeyse gunde 3,4 kez gerçekleşiyor zibilyon kez destek kaydı actım konustum ettım teknık ekıp yolladılar ankastre kutusunun uzakta oldugunu verılen ınternet hızının fazla oldugunu...
  5. A

Hyperx pulsefire haste su geçirir mi?

Hyperx pulsefire haste almayı planlıyorum fakat delıklerden su sızabılmesı durumu bıraz benı gerıyor sıtesındede su hakkında bır acıklama göremedım
  6. A

%100 Disk Sorunu,Pc yavaşlaması,Takılmalar

Ekstra bır tarama programı yok
  7. A

960gb ssd 820gb ı dolu
  8. A

James Donkey ssd kullanıyorum.1yıl kadar önce aldım 2snde acılan pc 1,2dkya kadar uzadı oyundayken alt tab alttıgımda falan bekletıyor gereksız bır anda dısk kullanımı %100oluyor ve kullanan bır şey yok sorun ne acaba?
  9. A

Öneri 5600x için anakart tavsiyesi

amd ryzen 5 5600x işlemci almayı planlıyorum ve bır anakarta ıhtıyacım var fakat anakarta cok para vermek ıstemıyorum ASUS TUF GAMING B450-PLUS II almayı planlıyorum fakat biraz düşük kalabılıcegını düşündüm bu ısımı gorurmu yoksa ne almalıyım tavsıyelerınız neler butce max 2000tl
  10. A

Anakart işlemci uyumluluğu

amd ryzen 5 5600x işlemci almak istiyorum bunu aldıgımda anakartıda değiştirmem gerek ama anakarta çok para vermek istemiyorum Asus tuf gaming b450-plus 2 4400mhz anakart ile uyumlu mu? acaba
  11. A

Optix G271 vs VG278QF

peki tn panelde önerin var mı?
  12. A

Optix G271 vs VG278QF

Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve bu iki monitor arasında kaldım MSI 27" OPTIX G271 ASUS 27" VG278QF msi 1900tlye düşmüş asus ise 2400tl sizce hangisini almalıyım ?
  13. A

1660super oc ekran kartı

Bugun yeni aldıgum ekran kartı ve psu elime ulaştı her seyı yerıne takıp pcyi açtıgımda ise video yok yazısıyla karsılastım goruntu gelmıyor hdmi ile takmıstım sorun ne olabılır?
  14. A

lga 1150 soket işlemci öneriniz?

yeni bir anakart almak istiyorum acaba işlemcimle uyumlu anakart önerileriniz neler? i7 4790cpu 3.60ghz
  15. A

Psu

650w bır psu dusunuyorum önerdiğiniz bir marka varmıdır ?rgb falan olmasına gerek yok fiyat performans gibi düşünün
  16. A

i7-4790 ve 1660 Super Uyumu

Casper nirvana i7 4790 cpu 3.60ghz 8gb ram 730gt ekran kartım var Anakart: casper lga 1150 1660 super uyumlu mu? acaba veya onerebılıcegınız herhangı bır kart?
  17. A

Hangi ekran kartını almalıyım ?

bütçe 3500-4000tl civarı 1589212781 psu tavsiyeniz nedir başka bir şeye gerek varmı? varsa söyleyebılırsınız
  18. A

Hangi ekran kartını almalıyım ?

casper nirvana/ i7 4790cpu 3.60ghz /8gb ram 1600mhz / 730gt /250w psu var işlemcinin şuanda beni daha götürüceğini umuyorum iyi bir ekran kartı önerileriniz nedir psuda değiştirebilirim gerekliyse?
Top Bottom