Arama sonuçları: *

• Users: Laixy
  • Order by date
  1. Laixy

POCO X7 PRO FP KRALI?

K60dan şikayet ettiğimi nereden duydun? Sadece fiyatına göre alınmaz artık diyorum. Pixel Experience - Crdroid gibi romları kurunca performansı düşüyor o ayrı mesele. HyperOS EU kullandım aldığımdan beri ve gayet stabil Antutu puanı 1.3M civarı. Pixel Exp 920K - CrDroid 1M
  2. Laixy

POCO X7 PRO FP KRALI?

Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man Edition için alınır 1738692968 Benim eski telefonum K60. Hala duruyor ve tek iyi olduğu özelliği işlemcisi gayet güzel. Onun dışında kamera...
  3. Laixy

POCO X7 PRO FP KRALI?

Türkiye fiyatına alacak isek S24 FE daha iyi
  4. Laixy

Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk.

Sorunsuz sapasağlam çalışıyor. Ben önceden EU sürüm kullanırdım hep bunda BL kapalı olduğu sürece global'de takılı kaldım. Beni tek rahatsız eden şey o fakat server kayıdı atarsanız Türkiye cihazı gibi oluyor onların fiyatı 4000
  5. Laixy

Direnç kayıtlı benimki. HyperOS2 güncelleyemiyorumda
  6. Laixy

Öneri 15000 TL'ye anne için telefon önerisi?

Herkesin dediği gibi A35 almak en mantıklısı. Hem samsung güven veriyor hemde 5 yıl güncelleme desteği uzun süre götürür.
  7. Laixy

kit ile 30K bulmak baya zor çünkü normali bile o fiyatta. Ben çıktığı zamanlar 28K gibi bir fiyata almıştım en ucuz yerden 1737233614 Kit olmadığı halde S24den iyi çeken bir cihaz bu. Tamamen fotoğrafçılık ile ilgilenmek istiyorsada kit alması iyi olabilir. S23 Ultradan geçtim bu cihaza ve S24...
  8. Laixy

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Nvidia'da hem az özellik var hemde baya düzenli şekilde duruyor. Amd koyabildiği her özelliği koymuş ve ne işe yaradıklarını bilmeyenler var (3090Ti kullanıyordum)
  9. Laixy

Ryzen 7900X - Sapphire Toxic Radeon Rx 6900XT Extreme Edition
  10. Laixy

intel + Nvidia sistem kullanıyordum ve amd pekte sevmeyen birisiydim. Şuan amd + amd setup kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece AMD software uygulaması biraz karışık
  11. Laixy

Forum kişiliğini belirliyor

ne demek bilerek yaptım 😃😂
  12. Laixy

Forum kişiliğini belirliyor

eğlence amaçlı olduğunu göze alarak yazıyorum fakat kişilik testi yaptığınız site %80 yanlış. Genelde doğru olanlar ingilizce oluyor. (Esfp 7w8)
  13. Laixy

Oynayacak oyun bulamıyorum

hiç sorun değil istediğinizi sorun
  14. Laixy

Forza horizon 4 npc problemi

Bende çok uzun zaman boyunca FH4 oynadım ve aynı şeyleri hissettiğim oldu. Adam gelip bana son hız toslayıp buga giriyor 😂 Bunlar hiç olmazdı normalde fakat büyük ihtimal FH5 geçmemiz için yapılan kışkırtıcı hamle olabilir
  15. Laixy

16. Laixy

İphone 15 şarjı kendi kendine artıyor

iPhonelarda bazen böyle hatalar olabiliyor özellikle yeni olduğu sürece batarya yeni yeni açılmaya başlıyor ise
  17. Laixy

Daha alalı 3. günüm satasım yok canavar gibi 😂 Birde benimki kasada ters duruyor fan altta kalacak şekilde o yüzden ışıkları pek göremiyorum. Kolay gelsin parça bulmak zordur bunlara sanırım
  18. Laixy

Extreme
  19. Laixy

Biraz hikayeli birazda açık dünya oyunu. Hikayede yarış kariyerine katılıyorsun genel olarak. İster hikayeye bağlı oyna ister tüm haritayı istediğin arabaları alarak gez gibisinden 1737152145 Evet Toxic kullanıyorum :D
  20. Laixy

Ryzen 5 5625U Windows 11 destekliyor mu

Windows Update kısmında yazmıyormu?
Top Bottom